ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

«The 1»: Μικρή, μόνο στο μάτι

Εικόνα του άρθρου «The 1»: Μικρή, μόνο στο μάτι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/07/2019, 12:20
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα Γιάννενα και η «Κ. Κατσιούλης», επίσημη αντιπροσωπεία της BMW, είχαν την ευκαιρία να δούνε πριν από τους υπόλοιπους τη νέα σειρά 1 της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την όμορφη πόλη» είπε ο CEO της BMW Hellas Κρίστιαν Χαρίριαν, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση και μίλησε αμέσως μετά τον οικοδεσπότη. «Ο κ. Κατσιούλης είναι μέλος της οικογένειάς μας πλέον» πρόσθεσε ο κ. Χαρίριαν, λίγο πριν κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο product manager της BMW Hellas Νίκος Καψής, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά, ψηφιακά, ενεργειακά και μηχανικά, του νέου αυτοκινήτου.

Η Σειρά 1 βρίσκεται στα Γιάννενα τρεις μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμά της στην αγορά. Η «Κ. Κατσιούλης ΑΕ» θα φιλοξενήσει το αυτοκίνητο στις εγκαταστάσεις της, στο 10ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών, μέχρι τις 13 Ιουλίου. Επισκέπτες-τριες μπορούν να γίνουν από τους 50 πρώτους που θα αποκτήσουν τη νέα BMW Σειρά 1 και να κερδίσουν μοναδικά προνόμια. Περισσότερες πληροφορίες στο www.bmw-katsioulis.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3