Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ζητούν εξάμηνο χωρίς εξεταστική

Εικόνα του άρθρου Ζητούν εξάμηνο χωρίς εξεταστική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/06/2020, 11:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι «Φοιτητές ενάντια στην εξεταστική» καλούν σε συγκέντρωση την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 19.00 στην Περιφέρεια, ζητώντας να κατοχυρωθεί το εξάμηνο χωρίς εξεταστική.

Στα επιχειρήματά τους, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι δεν είναι δεδομένη για όλους-ες η διαθεσιμότητα των μέσων για εξ αποστάσεως εξετάσεις ή και μαθήματα, δεν έχουν πάρει βιβλία ή τα παίρνουν τελευταία στιγμή κ.α.

«Θεωρούμε πως είναι δίκαιο να περαστούν τα μαθήματα και να προαχθούμε στο επόμενο εξάμηνο, πως είναι λογικό να μη γίνει η εαρινή εξεταστική (ούτε ηλεκτρονική, ούτε διά ζώσης), η οποία θα είναι με τους χειρότερους όρους. Να μην πληρώσουν οι φοιτητές όλη αυτήν την κατάσταση», τονίζουν. 

ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Να περαστούν τα μαθήματα ! Πολύ ωραία πρόταση ! Πολύ καλά διατυπωμένη ! Έχει ρήμα , υποκείμενο. Λείπει βεβαίως το ποιητικό αίτιο . Αλλά ποιός νοιάζεται για αυτό! Τα μαθήματα θα περαστούν από τον καθηγητή με ένα κλικ στον υπολογιστή, από τον γραμματέα της σχολής , από τον πρύτανη με μια εντολή !( Το ποιητικό αίτιο που λέγαμε!). Από το φοιτητή πάντως όχι ! Δε θα υπήρχε λόγος για παθητική φωνή άλλωστε. Μήπως να το ξανασκεφτούν τα παιδιά? Μια δεύτερη εξεταστική το Σεπτέμβρη ,μια ενδιάμεση το Δεκέμβρη ,λέω εγώ. Για να μη γελάσει και το παρδαλο κατσίκι δηλαδή!!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back