ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υποδοχή στον «χρυσό» Παλαιοπάνο

Εικόνα του άρθρου Υποδοχή στον «χρυσό» Παλαιοπάνο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2021, 17:50
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Τον Θανάση Παλαιοπάνο που πήρε το χρυσό στο διπλό σκιφ μαζί με τον Χρήστο Στεργιάκα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του Ράτσιτσε, υποδέχθηκε ο ΝΟΙ και ο Δήμος Ιωαννιτών στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Ο Παλαιοπάνος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «καταφέραμε από το πουθενά να κάνουμε κάτι πραγματικά... τρελό. Γύρισα από το μεγάλο κουπί στο μικρό, δεν περίμενα καν να πάω στο Παγκόσμιο, όμως έγινε κι αυτό και πήραμε την καλύτερη θέση με τις κούρσες από τον προκριματικό μέχρι τον τελικό να βγαίνουν όπως τις θέλαμε». Αφιέρωσε το μετάλλιο στον αδελφό του Λεωνίδα Παλαιοπάνο, ο οποίος λόγω διάφορων συγκυριών δεν βρέθηκε μαζί με την Εθνική στο παγκόσμιο Νέων.

Περήφανη δήλωσε η μητέρα του, Τόνια Σβάιερ, ενώ η πρόεδρος του ΝΟΙ. Μάρθα Παλαιοπάνου άφησε αιχμές, λέγοντας ότι ο Παλαιοπάνος «θα μπορούσε φέτος να έχει πάρει την πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Τόκιο παρέα με τον Στέφανο Ντούσκο, όμως από πλευράς της εθνικής ομάδας δυστυχώς δεν είχε την απαιτούμενη στήριξη».

Η κ. Παλαιοπάνου συμπλήρωσε πως ο Ν.Ο.Ι. είναι περήφανος και για τον έτερο αθλητή του, τον Παύλο Φαϊτά, που κατάφερε στο ίδιο πρωτάθλημα να μπει στην κορυφαία εξάδα του κόσμου στο αγώνισμα της Δικώπου Νέων Ανδρών με τον Δημήτρη Ζωγράφο του ΟΕΑΝΑΒ.

Τέλος, εκ μέρους του Δήμου ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας τόνισε ότι «αυτές οι διακρίσεις δεν φέρνουν χαρά μόνο στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου, αλλά σε όλη την πόλη των Ιωαννίνων και γενικά στην Ήπειρο

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back