ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Υπέρ κοινωνικού παντοπωλείου και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

Εικόνα του άρθρου Υπέρ κοινωνικού παντοπωλείου και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/11/2019, 14:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σημαντικές ποσότητες ειδών διατροφής μακράς διαρκείας παρείχε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ιωαννιτών, μετά από πρόσκληση του ΟΚΠΑΠΑ. Ένας δημόσιος φορέας έρχεται να στηρίξει δηλαδή μια δημοτική υποδομή.

«Σε ένα σύγχρονο κράτος που θα πρέπει να διακρίνεται από ισχυρό κοινωνικό πρόσημο, κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει μόνος, να στερείται βασικών αγαθών και να νιώθει κοινωνικά αποκλεισμένος. Ως φορέας φροντίδας ευάλωτων ομάδων πληθυσμού στηρίξαμε την δράση του ΟΚΠΑΠΑ, ευχόμενοι την νέα χρονιά ο αριθμός συμπολιτών μας που χρειάζεται την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου να μειωθεί αισθητά» τονίζεται σε ανακοίνωση την οποία υπογράφει η πρόεδρος του Κέντρου Κατερίνα Μιτοπούλου.

Και καταλήγει: «Στις σύγχρονες κοινωνίες όπου δυστυχώς παρατηρούνται και στοιχεία υπερβολών και έντονων κοινωνικών ανισοτήτων, είναι αδιανόητο να υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται ακόμα και των βασικών αγαθών. Ας τους σκεφτόμαστε συχνότερα, στηρίζοντάς τους εμπράκτως και όχι μόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back