ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

YOKOHAMA: Στον «αέρα» το ανανεωμένο website

Εικόνα του άρθρου YOKOHAMA: Στον «αέρα» το ανανεωμένο website
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/04/2017, 17:23
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε, εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών YOKOHAMA στην Ελλάδα ανανέωσε πλήρως το www.yokohama.gr, το website των ελαστικών της φίρμας, που χαρακτηρίζεται από δυναμικό εικαστικό και πλούσιο περιεχόμενο.

Με σύγχρονη, δυναμική εμφάνιση, καθώς και με φιλικές στο χρήστη λειτουργίες, το site της YOKOHAMA προσφέρει άρτια ενημέρωση στους επισκέπτες του σχετικά με θέματα που αφορούν τα ελαστικά της φίρμας, χρηστικές πληροφορίες για τεχνικά θέματα, όπως και πληροφορίες σήμανσης των ελαστικών. 

Αξιοσημείωτο είναι πως ο επισκέπτης του site μπορεί, με απλά και κατανοητά βήματα, να επιλέξει τα ελαστικά YOKOHAMA που ταιριάζουν τόσο στο όχημά του, όσο και στον τρόπο οδήγησής του. Παράλληλα το νέο site θα αναβαθμίζεται και θα ενημερώνεται συνεχώς, ούτως ώστε ο επισκέπτης να είναι πάντα ενημερωμένος για τα νέα της YOKOHAMA, σε ένα περιβάλλον που ανταποκρίνεται πλήρως στην σύγχρονη αισθητική του διαδικτύου. 

Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back