ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Χρ. Ντακαλέτσης: «Ένα ψηφοδέλτιο χωρίς πιέσεις, εκβιασμούς ή παζάρια»

Εικόνα του άρθρου Χρ. Ντακαλέτσης: «Ένα ψηφοδέλτιο χωρίς πιέσεις, εκβιασμούς ή παζάρια»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2023, 17:59
ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

To ψηφοδέλτιο της κατέθεσε και η παράταξη «Ενότητα Προοπτικής» του Δήμου Δωδώνης με υποψήφιο δήμαρχο τον σημερινό δήμαρχο Χρήστο Ντακαλέτση.

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης το στελεχώνουν 175 υποψήφιοι, «οι οποίοι χωρίς πιέσεις, εκβιασμούς ή παζάρια - στοιχεία που χαρακτήρισαν τη διαδικασία κατάρτισης άλλων συνδυασμών στο Δήμο Δωδώνης, όπως και καταγγέλθηκε δημόσια – συμπαρατάχθηκαν στον καλόν αγώνα για να συνεχίσει ο Δήμος Δωδώνης την πορεία προόδου και ανάπτυξης που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Σε δήλωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρει:  «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια εκλογική μάχη. Με βλέμμα καθαρό και ηθικό ακμαίο, συνεχίζουμε όπως πάντα: ανεξάρτητοι, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς αγκυλώσεις. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συνδημότες που πλαισίωσαν την εκλογική μας προσπάθεια, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχιστεί το μεγάλο έργο της παρούσας δημοτικής αρχής στον τομέα των υποδομών (ύδρευσης και οδοποιίας), στον τομέα του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης μέσω του χωροταξικού σχεδιασμού…».

ΣΧΟΛΙΑ
aganaktismenos
Να δημοσιοποιήσει ο δήμος, αν παραπέμφθηκε κανένας στον εισαγγελέα... αν γίνεται ή έγινε Ε.Δ.Ε. από το ΥΠΕΣ για το ζήτημα του ψεύτικου σύμφωνου συμβίωσης - ποιο ήταν το πόρισμα - αν επιβλήθηκαν τιμωρίες. Ντρέπομαι σαν κάτοικος της περιοχής για τα όσα διάβασα στον τύπο, για αυτό το θέμα. Περίμενα αυτοδιόρθωση, με τη σιωπή και την αυτο-απομάκρυνση. Δεν την βλέπω!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back