ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χορηγός του «Επιλόγου» η Volterra

Εικόνα του άρθρου Χορηγός του «Επιλόγου» η Volterra
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/12/2019, 16:23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η εταιρία Volterra, παραγωγός και πάροχος ενέργειας, ήταν χορηγός του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Οργανισμού «Επίλογος».

Ο «Επίλογος» που στα 28 χρόνια της πορείας του, θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους έντυπους πολιτιστικούς φορείς της χώρας που αποτελεί σημείο αναφοράς στον κόσμο των τεχνών και του πολιτισμού, γιόρτασε και τη φετινή του έκδοση, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στο Mουσείο Μπενάκη.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Αλέξης Κωστάλας. Ο «Επίλογος» τίμησε σημαντικούς εκπροσώπους της πνευματικής κληρονομιάς του τόπου, αλλά και ανθρώπους που έμπρακτα στηρίζουν την διαφύλαξη αυτής της κιβωτού του πολιτισμού.

Τιμήθηκαν ο αστροφυσικός και ακαδημαϊκός Σταμάτης Κριμιζής, για την προσφορά του στην παγκόσμια κοινότητα, ο ηθοποιός Νικήτας Τσακίρογλου για το ήθος του και την συνολική προσφορά του στο χώρο του θεάματος και ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος για τη συνολική προσφορά του στο μουσικό στερέωμα. Τις διακρίσεις επέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η Volterra, έχοντας ως αρχή την εταιρική κοινωνική ευθύνη, υποστηρίζει τον πολιτισμό και τις αξίες του, υπενθυμίζοντας τον πολύτιμο ρόλο του στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία» σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Ο «Επίλογος 2019» διατίθεται σε πολλά βιβλιοπωλεία από την 1η Δεκέμβρίου. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα περιεχόμενα του.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back