Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαμένη ευκαιρία…

Εικόνα του άρθρου Χαμένη ευκαιρία…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/01/2023, 23:57
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΣ πέτυχε δύο γκολ στο ματς με τον Ατρόμητο, μέτρησε το ένα και τελικά, παραχώρησε δύο βαθμούς στους φιλοξενούμενους, με 1-1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, πέτυχαν γκολ με τον Σόρια μόλις στο 5’, αλλά ο Μορέιρα ήταν εκτεθειμένος και μέσα στη φάση, οπότε το 1-0 καθυστέρησε περίπου μισή ώρα.

Μέχρι δηλαδή ο Κριστιάν Μπάλαν κάνει αυτό για το οποίο είναι γνωστός τελευταία, να βρεθεί δηλαδή στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και να πάρει το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Γιαννιώτη: 1-0 στο 32’.

Στο μεταξύ, ο Ατρόμητος, παρότι έφτανε στην περιοχή του ΠΑΣ, δεν απειλούσε. Η εικόνα άλλαξε κάπως στην επανάληψη, ο Ατρόμητος έγινε πιο απειλητικός και στο 77',  ο Τζοβάρας ισοφάρισε με πολύ ωραίο γκολ.

Ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι στο 90’ σε ανατροπή του Τζίμα στην περιοχή, ωστόσο ο Νίκης αποδείχτηκε μοιραίος. Ο Γιαννιώτης απέκρουσε, ενώ ο Καραχάλιος δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.


ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνοπ, Ριένστρα, Παμλίδης, Μορέιρα, Μπάλαν.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Φριτζόνσον, Κιάρτανσον.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back