Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

X. Καστανίδης: «Οι πολίτες να επαγρυπνούν» έναντι της χειραγώγησης

Εικόνα του άρθρου X. Καστανίδης: «Οι πολίτες να επαγρυπνούν» έναντι της χειραγώγησης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/11/2021, 15:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένας ακόμα υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ο Χάρης Καστανίδης, βρέθηκε στα Ιωάννινα την Κυριακή 21/11 για να μιλήσει σε οιονεί ψηφοφόρους.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως οι πολίτες πρέπει να επαγρυπνούν, «γιατί χρησιμοποιούνται μέθοδοι χειραγώγησης της κοινής γνώμης».

Αναφερόταν σε δημοσκοπήσεις και καταφέρθηκε κατά «συστημικών ΜΜΕ, τα οποία με βάση τα ‘αξιόπιστα’ στοιχεία των δημοσκοπήσεων φιλοξενούν ή απορρίπτουν υποψηφίους, σύμφωνα με τις ‘δημοσκοπικές υποδείξεις’ διαφόρων συμφερόντων».

Σε άλλες δηλώσεις του, κατά την παραμονή στα Ιωάννινα, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης είπε ότι «θα χρειαστεί να ορίσουμε ξανά την ζωή του κόσμου, με σειρά προγραμματικών θέσεων που έχουν σχέση με την ευαισθησία της σοσιαλδημοκρατίας, για την κοινωνική δικαιοσύνη» και ότι «έχει μεγάλη σημασία να αναδείξουμε ξανά τις ιδέες του δημοκρατικού σοσιαλισμού, σε μία περίοδο που η κοινωνική πραγματικότητα είναι ζοφερή, εξαιτίας της νεοφιλελεύθερης συντηρητικής πολιτικής που έχει εφαρμοστεί τα τελευταία 2,5 χρόνια».

 Σχετικά με συνυποψήφιούς του, επανέλαβε πως «είναι μια μάχη μεταξύ συναγωνιστών όχι ανταγωνιστών, ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει. Δεν είναι μια μάχη μηχανισμών, δεν είναι μάχη συμφερόντων, είναι μια μάχη ιδεών - και σε μία τέτοια μάχη πρέπει να κυριαρχεί πάντα ο πολιτισμός».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back