Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσίλης και στον… πάγκο

Εικόνα του άρθρου Τσίλης και στον… πάγκο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/07/2019, 17:37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ο Γιάννης Τσίλης, από τους πιο διακεκριμένους έλληνες κωπηλάτες, αναλαμβάνει και ρόλο προπονητή στο ΝΟΙ. Συγκεκριμένα, ο εν ενεργεία κωπηλάτης θα προπονεί τους αρχάριους του Ομίλου, μαζί με τους Δημήτρη Δερέκα και Βασίλη Ευθυμίου.

Η πρόεδρος του ΝΟΙ Μάρθα Παλαιοπάνου τόνισε μεταξύ άλλων: «Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Γιάννη και ως προπονητή και καλούμε τα Γιαννιωτόπουλα να έρθουν στον Όμιλο να τον γνωρίσουν από κοντά και να διδαχθούν από αυτόν τα μυστικά του πρωταθλητισμού».

Ο δε Τσίλης, συμπλήρωσε: «Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησής μου με την κωπηλασία σε υψηλό επίπεδο ως αθλητής, έφτασε η στιγμή να μεταδώσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στους μικρούς αθλητές και μελλοντικούς προπονητές. Νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί το να γίνω προπονητής είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ».

Ο Ν.Ο.Ι. στήνει εργόμετρα στην πλατεία Μαβίλη

Επίσης, ο ΝΟΙ στήνει την Τετάρτη 10 Ιουλίου εργόμετρα στην πλατεία Μαβίλη, από 19.30 έως τις 21.00 και οι προπονητές και αθλητές-τριες του θα ενημερώνουν για το άθλημα κωπηλασίας τα νέα παιδιά που θα εκδηλώσεις ενδιαφέρον να ασχοληθούν. Επίσης, θα μπορούν να δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους στα εργόμετρα, που αποτελούν βασικό εργαλείο εκμάθησης της τεχνικής του αθλήματος της κωπηλασίας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back