Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

Τρεις Κυριακές με «Το παιχνίδι της σφαγής»

Εικόνα του άρθρου Τρεις Κυριακές με «Το παιχνίδι της σφαγής»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/04/2019, 22:22
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για τρεις Κυριακές, στη σκηνή του Θεάτρου «Έκφραση» (Αραβαντινού 14), θα επιστρέψει η παράσταση «Το παιχνίδι της σφαγής» του Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Χρήστου Χρήστου. Η παράσταση θα ανέβει στις 7, 14 και 21 Απριλίου, στις 21:00. 

Παίζουν: Λανάρης Θανάσης, Τζίμας Απόστολος, Τσαμπά Νατάσα, Τριάντου Σοφία, Ζησίδη Βάσω, Τορουνίδη Άρτεμις, Κόκκινου Άννα – Μαρία, Μπότη Λίνα, Τζουλάφη Ντέμυ, Ευθυμίου Σέβη, ενώ ως χάρος εμφανίζεται η Λουκία Κονιδάρη.

Η υπόθεση: Η πόλη είναι ήσυχη και συνηθισμένη. Μια πόλη όμορφη που σφύζει από ζωή, με  ανέμελους ανθρώπους που ζουν χωρίς κάτι σημαντικό να διαταράσσει την καθημερινότητά τους. Ο θάνατος, όμως ως δεξιοτέχνης καλλιτέχνης του θιάσου, τους χτυπάει την πόρτα προσφέροντάς τους μια σειρά από μαρτυρικούς και ταυτόχρονα σκληρά κωμικούς θανάτους, αποδεκατίζοντας τον ένα μετά τον άλλο... Καθώς ο κοινωνικός ιστός καταρρέει και οι μάσκες πέφτουν, οι άνθρωποι ανίσχυροι, δείχνουν το πιο τραγικό τους πρόσωπο, το οποίο τελικά τους  οδηγεί σε ένα κρεσέντο τρόμου και αγωνίας.

Γενική είσοδος 5 ευρώ. Τηλέφωνα κρατήσεων: 2651554505 και 6907500710.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back