ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου» με το… Νίκο Φιλίππου

Εικόνα του άρθρου Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου» με το… Νίκο Φιλίππου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/12/2017, 18:49
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Το σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου, το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ διοργανώνει το 1ο τουρνουά «Νίκος Φιλίππου», προς τιμή του γιαννιώτη φόργουορντ που ήταν από τα βασικά στελέχη της εθνικής μπάσκετ του ’87. Ο ίδιος ο Φιλίππου θα είναι παρών, όπως και οι άνθρωποι του μπάσκετ των Ιωαννίνων.

Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο νέο κλειστό, στο Πανηπειρωτικό, θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ιωαννίνων και της Μικτής ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης» και την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο ίδιο γήπεδο θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στη Μικτή Ομάδα του Εργασιακού Πρωταθλήματος Ιωαννίνων και της Μικτής ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης». Στο ημίχρονο του αγώνα της Κυριακής θα τιμηθεί ο Φιλίππου για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Ήδη οι παίκτες ομάδων του Εργασιακού Πρωταθλήματος, που συμμετέχουν στη Μικτή Ομάδα ετοιμάζονται για το τουρνουά. Οι παίκτες (ηλικιών 35-45), δεν πήραν μέρος σε προηγούμενα ματς μικτών ομάδων που έγιναν στο 1ο και 2ο Εργασιακό και είναι οι εξής: Ιωάννου (Νιτσιάκος), Τασιούλας (Αστυνομία), Ρώιμπας (Εγνατία), Βλαχόπουλος (Οικονομολόγοι), Φυραρίδης (Συνεταιριστική Τράπεζα), Σωτηρίου (Πυροσβεστική), Νάστος (Πίνδος), Γιώτης (Αστυνομία), Καρβούνης (ΤΕΙ – Πανεπιστήμιο), Παπαγγέλης (ΙΕΚ Δέλτα), Λάνταβος (Μηχανικοί), Ευσταθίου (Army BC). Προπονητές θα είναι οι Φόρης Χαραλάμπης και Νίκος Παπαδόπουλος.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back