Λυκ πίσω
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Τμήμα Φυσικής: Με πιστοποίηση το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες»

Εικόνα του άρθρου Τμήμα Φυσικής: Με πιστοποίηση το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/07/2024, 13:12
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Την πιστοποίηση του Προγράμματος «Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες» με βαθμό «Α» από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης ανακοίνωσε το Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με αφορμή και την προκήρυξη για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο πρόγραμμα για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25.

Η διάρκεια της πιστοποίησης είναι πενταετής -η απόφαση της Εθνικής Αρχής πάρθηκε τον Δεκέμβριο του 2023. «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι και υπερήφανοι που το ΠΜΣ-ΣΗΤ του Τμήματος μας έπειτα από 27 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας πιστοποιήθηκε και μάλιστα με τον υψηλότερο βαθμό. H πιστοποίηση αποδεικνύει εμπράκτως την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των μεταπτυχιακών σπουδών του προγράμματος» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες (ΠΜΣ-ΣΗΤ) παρέχει δωρεάν μεταπτυχιακές σπουδές. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η πλειοψηφία των αποφοίτων του ΠΜΣ-ΣΗΤ εργάζεται σε εταιρίες τεχνολογίας, πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα εντός και εκτός των συνόρων της χώρας. Για περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ στις Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες: https://physics.uoi.gr/pms-sht/.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3