ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Τίποτα δεν μας εμποδίζει να ονειρευόμαστε»

Εικόνα του άρθρου «Τίποτα δεν μας εμποδίζει να ονειρευόμαστε»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/10/2018, 20:05
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα Γιάννενα και πιο συγκεκριμένα, το Πέραμα, έχουν άλλη μια ομάδα σε πρώτη εθνική κατηγορία ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Η Προοδευτική ξεκινάει αυτή την Κυριακή 7 Οκτωβρίου τους αγώνες της στην Α’ εθνική γυναικών και οι άνθρωποί της, είναι πολύ χαρούμενοι γι αυτό.

«Υπολογίζουμε όλες τις μεγάλες ομάδες, αλλά δεν τις φοβόμαστε» είπε ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Παύλου, που ευχαρίστησε εκτενώς τους χορηγούς της ομάδας και το βασικό, το Hall of Brands, όπου έγινε η παρουσίαση. Ευχαρίστησε επίσης το δήμαρχο Θωμά Μπέγκα για τη στήριξή του και δεν τσιγκουνεύτηκε και τις αιχμές: «Ίσως αργότερα να αναφερθούνε με σε κάποιους που γύρισαν την πλάτη στο γυναικείο ποδόσφαιρο και τώρα είναι τιμητές του» είπε, ενώ ευχήθηκε να πιστοποιηθεί η έδρα της Προοδευτικής στο Πέραμα και να παίζει εκεί η ομάδα τα παιχνίδια της.

Το κυριακάτικο, πρώτο ματς στην κατηγορία, θα γίνει στο Epirus sports center που παραχωρεί το γήπεδο στην ομάδα.  Αντίπαλες, οι Ελπίδες Καρδίτσας, στις 16.00

O αντιπρόεδρος, Ηλίας Κωτσόβολος, είπε ότι «αντί να φεύγουν παίκτριες από εμάς, φέρνουμε παίκτριες που έχουν καταγωγή από τα Γιάννενα και την περιοχή και παίζουν μπάλα εδώ». Τέλος, ο προπονητής Βασίλης Καλτσής είπε ότι είναι μια σημαντική πρόκληση και για τον ίδιο η αποστολή του. «Στόχος μας είναι η παραμονή» είπε και πρόσθεσε ότι «δεν μας εμποδίζει τίποτα να ονειρευόμαστε. Στο τέλος, πιστεύω, θα δικαιωθούμε». Επίσης, πρόσθεσε ότι από τη μέχρι τώρα εμπειρία του στον πάγκο της ομάδας, οι παίκτριές του αφομοιώνουν τις οδηγίες πιο γρήγορα από τους άνδρες…

Ο μέσος όρος ηλικίας στην ομάδα είναι τα 21 έτη.

Το γυναικείο τμήμα ιδρύθηκε το 2015 και κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ’ εθνική, στην πρώτη συμμετοχή του. Πέρυσι, νικώντας τις Νεφέλες Πιερίας εκτός έδρας με 2-1, κέρδισε την άνοδό του στην πρώτη κατηγορία.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back