Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τιμή σε τέσσερις βετεράνους του ΠΑΣ

Εικόνα του άρθρου Τιμή σε τέσσερις βετεράνους του ΠΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/05/2022, 17:35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δήμος Ιωαννιτών, ο οποίος λίαν προσφάτως ασχολείται αρκετά με τα του ποδοσφαίρου, τίμησε τέσσερις παλιές δόξες του ΠΑΣ Γιάννενα: τους Γιώργο Σιόντη, Χοσέ Παστερνάκη, Κώστα Οικονομίδη και τον Τάκη Γραμμενιάτη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ καλωσόρισε τους τιμώμενους ευχαριστώντας για την προσφορά τους. «Είναι στοιχειώδη υποχρέωση του Δήμου να ανταποδίδει το ελάχιστο σε όσους τίμησαν την πόλη» τόνισε.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Τσόλης είπε ότι «κάποιοι από αυτούς πρωταγωνίστησαν στην Ήπειρο σε μία πολύ δύσκολη εποχή. Ήταν το αποκούμπι μας μέσω της θρυλικής ομάδας, του Άγιαξ της Ηπείρου» χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Στους παλαίμαχους απονεμήθηκε το μετάλλιο της πόλης των Ιωαννίνων.

Εκ μέρους του Τάκη Γραμμενιάτη το μετάλλιο παρέλαβε ο Αιμίλιος Νέος, γραμματέας του Συλλόγου Βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κ. Παστερνάκης εξέφρασε την συγκίνησή του για την επιστροφή στα Γιάννενα σημειώνοντας ότι πάντα παρακολουθεί τον ΠΑΣ και την πορεία της ομάδας, ενώ ο κ. Οικονομίδης είπε πως «κρατήσαμε τον ΠΑΣ εμείς οι Γιαννιώτες και με την προσθήκη των ξένων ανεβάσαμε την ομάδα στην Α΄ Εθνική. Κι αυτό έγινε γιατί λειτουργήσαμε ως φίλοι». Ο κ. Νέος, ο οποίος εργάζεται στον Δήμο σημείωσε ότι η εκδήλωση είναι ιδιαίτερη τιμητική για τον ΠΑΣ και ευχαρίστησε τον Δήμο για την πρωτοβουλία.

Τέλος ο παλιός πρόεδρος του ΠΑΣ και πολιτικός Γιώργος Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στην ομάδα και στους ανθρώπους που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή για την πόλη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
perastik;os
Οι περί τον Ελισαφ Σύμβουλοι Δημοσίων Σχέσεων, ψαρεύουν όπου νάναι, κι ότι βγει! Τακτικές προ 50 ετών! Btw... ο παστερνάκης είχε εγκαταλείψει νωρίς τον ΠΑΣ (πήγε Άρη και Καβάλα). Κι ακόμα: ας ψάξουν να βρουν κανένα πρόσωπο για τιμή, για το ήθος του, για την προσφορά του στην πόλη, στα γράμματα και τις επιστήμες. Όχι τόσο συχνα για το "τόπι"!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back