Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τέσσερα γήπεδα στα Καρδαμίτσια

Εικόνα του άρθρου Τέσσερα γήπεδα στα Καρδαμίτσια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/10/2021, 20:57
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το αθλητικό κέντρο στα Καρδαμίτσια θα αφορά προς το παρόν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, ένα γήπεδο μπάσκετ, δύο γήπεδα τένις και περιμετρικούς διαδρόμους κίνησης.

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών ενέκρινε σε συνεδρίασή της τη δημοπράτηση του έργου κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων, με προϋπολογισμό 740.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

Ο γενικότερος σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα κλειστό γυμναστήριο και συνοδά κτίρια, για τα οποία ο Δήμος δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο.

Η επίμαχη έκταση είναι συνολικά 25 στρέμματα. Σήμερα, ο χώρος είναι περιφραγμένος και  διαμορφωμένος σχεδόν σε όλη του την επιφάνεια με αδρανή υλικά και δεν έχει καμία χρήση.

«Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τον σχεδιασμό μας με παρεμβάσεις και έργα σε όλη την έκταση του Δήμου. Αξιοποιούμε κάθε δυνατή χρηματοδοτική πηγή, ιεραρχούμε τις ανάγκες και υλοποιούμε ένα μεγάλο πρόγραμμα έργων με μοναδικό σκοπό να βελτιώσουμε τις υποδομές και να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα» υπογράμμισε σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος.

ΣΧΟΛΙΑ
Τσάλης Παύλος
Και επέκταση ομβρίων υδάτον, αποχέτευσης, στα σημεία προτεραιότητας, και πριν φτάσουμε στα γήπεδα.. δεν τα ήταν άσχημο. Πατέρας με μικρά παιδιά που έχουν ανάγκη χώρου άθλησης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back