ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Τι θα πληρώσουμε (πίνακες)

Εικόνα του άρθρου Τέλη κυκλοφορίας 2017: Τι θα πληρώσουμε (πίνακες)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/11/2016, 10:00
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αμετάβλητα παραμένουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017 με τους ιδιοκτήτες οχημάτων να πληρώνουν όσα και την φετινή χρονιά.

Το υπουργείο Οικονομικών, σε μια προσπάθεια να βρεθεί ένας πιο δίκαιος τρόπος για τον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας, έχει ήδη ξεκινήσει την επεξεργασία των δεδομένων για τη δημιουργία μιας εφαρμογής, που θα επιτρέπει τον υπολογισμό των τελών εξειδικευμένα για κάθε όχημα, με την καθιέρωση αντικειμενικών κριτηρίων και αντίστοιχων συντελεστών (π.χ. με αυτόματη μείωση του ύψους των τελών ανά έτος με τη χρήση σχετικού συντελεστή παλαιότητας).

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αφού εισέλθουν με τον προσωπικό κωδικό τους στην εφαρμογή για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας, θα πρέπει να συμπληρώσουν τον ΑΦΜ τους, αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και στη συνέχεια να πατήσουν στην επιλογή «εκτύπωση».

Βασική προϋπόθεση για να καταφέρετε να εκτυπώσετε τα τέλη είναι στο πεδίο της χρονολογίας να αναγράφεται 2017.

Τα τέλη κυκλοφορίας 2017 θα πρέπει να καταβληθούν έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2016, ενώ όσοι αμελήσουν έστω και μία ημέρα να τα πληρώσουν τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο που ισούται με το ισόποσο των τελών.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back