ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Το ΤΕΕ απαντάει στον Θ. Οικονόμου

Εικόνα του άρθρου Το ΤΕΕ απαντάει στον Θ. Οικονόμου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/05/2023, 13:06
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Η σπάνια περίπτωση που ένας οργανισμός απαντάει, δια του προέδρου του, σε έναν πολιτικό, σε προεκλογική περίοδο, είναι αυτή του ΤΕΕ-τμήματος Ηπείρου.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Γιάννης Τσίγκρος απάντησε με ανακοίνωσή του, εκ μέρους της ΔΕ, στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θανάση Οικονόμου και στην ανακοίνωση του τελευταίου, μετά τη συνάντηση στο επιμελητήριο.

Ο κ. Τσίγκρος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Παρόλο που από πλευράς μας τέθηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής μας, καθώς και τις θέσεις που έχουμε συνδιαμορφώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια, διαπιστώσαμε με ιδιαίτερη λύπη, μια αναίτια επίθεση από τον υποψήφιο βουλευτή για την πρόσφατη λειτουργία μας, θίγοντας τα μέλη που στελεχώνουν τη Διοικούσα Επιτροπή, χρησιμοποιώντας μάλιστα εκφράσεις που δε συνάδουν τόσο στο θεσμικό μας ρόλο, όσο και στην προσωπική πορεία του κάθε μέλους ξεχωριστά».

Ο κ. Οικονόμου, πριν από λίγες μέρες, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του, μετά την επίσκεψή του στο ΤΕΕ: «Αντί να πρωταγωνιστεί, σιωπά και εργαλειοποιείται από την περιφερειακή και την κεντρική αρχή».

Είναι σίγουρα μια συνάντηση που εξελίχθηκε με ασυνήθιστο, για προεκλογική περίοδο τρόπο, με κριτική από τον υποψήφιο και απάντηση από τον οικοδεσπότη, που θεωρεί ότι θίχθηκε και πρακτικά, πήρε κατά έναν τρόπο θέση στην προεκλογική εκστρατεία.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back