Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τάση για (αγωνιστικό) κολύμπι στην Παμβώτιδα

Εικόνα του άρθρου Τάση για (αγωνιστικό) κολύμπι στην Παμβώτιδα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/08/2022, 20:28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας - Ηπείρου και Βορείων Ιονίων Νήσων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, χαιρετίζει την επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων, OPEN και κατηγοριών που έγινε στην Παμβώτιδα και θέτει ζήτημα διοργάνωσης και άλλων αγώνων κολύμβησης στη λίμνη.

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ηλίας Σπυριούνης ευχαριστεί την ΚΟΕ «για την εμπιστοσύνη της και τη συνεργασία» καθώς και τον «Ποσειδώνα» Ιωαννίνων για τη συμβολή τους στη διοργάνωση, την επιτροπή διοίκησης του ΠΕΑΚΙ την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Δήμο Ζίτσας για κ.α.

Επίσης, συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν 2ος, καθώς και τους ΚΟ Καλαμαριάς και Δελφίνια Περιστερίου για την 1η και 3η θέση αντίστοιχα.

Τέλος, συγχαίρει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων στο Βιβερόνε της Ιταλίας από 12 έως 17 Σεπτεμβρίου, μεταξύ αυτών και οι Κωνσταντίνος Καραγιάννης (Ολυμπιάδα Ιωαννίνων), Χρυσάνθη Πλιάκου (Ποσειδώνας Ιωαννίνων) και Μαριάννα Δούμα (ΠΑΣ Γιάννινα).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back