ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τάδε έφη Καραμπίνας

Εικόνα του άρθρου Τάδε έφη Καραμπίνας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/03/2019, 14:59
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τις αποχωρήσεις εκλεγμένων στελεχών από τον συνδυασμό του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη έρχεται να σχολιάσει η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σπύρο Ριζόπουλου.

Ο σχολιασμός δεν γίνει μέσω ερώτησης… δημοσιογράφου, και σε αυτήν απαντά ο συντονιστής Ηπείρου της παράταξης Ντίνος Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος, αφού επικαλείται τους στίχους «Άλλος για Χίο τράβηξε πήγε, κι άλλος για Μυτιλήνη», στους αποχωρήσαντες καταγράφει τον Δημήτρη Δημάκο («τον δικό μας Δημήτρη Δημάκο» όπως αναφέρει), τον Νίκο Κάτσιο, την Τατιάνα Καλογιάννη, τη Νατάσα Τύρου-Ούζα και τη Βασιλική Μπούμπα. Ωστόσο, ο κ. Κάτσιος διεκδικεί τη δημαρχία Σουλίου και η κ. Καλογιάννη τη δημαρχία Ιωαννίνων.

Επί της ουσίας, βέβαια, οι «Ορίζοντες Ηπείρου» έρχονται να «πατήσουν» στη δήλωση στο fb του Γιάννη Καραμπίνα, ενός επί χρόνια συνεργάτη του Καχριμάνη που τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί. «Επειδή πιστεύω ότι όλα τα πράγματα θα πρέπει να έχουν μέτρο και θητεία. Μετά από τρεις θητείες και 13 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση (Νομαρχία και Περιφέρεια) δεν θα είμαι υποψήφιος για την Περιφέρεια Ηπείρου» ήταν η δήλωση του κ. Καραμπίνα την οποία αναπαραγάγει η παράταξη του κ. Ριζόπουλου.

«Όλοι όσοι αποχωρούν, φεύγουν σε μία λογική είτε απογοήτευσης για το έργο που δεν έγινε είτε γιατί θεωρούν θετικώς ότι έκλεισε ο κύκλος τους… Ο μόνος ο οποίος φαίνεται ότι δεν το έχει αντιληφθεί είναι ο κ. Καχριμάνης. Είχε τη δυνατότητα να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Δυστυχώς για αυτόν, ο λαός της Ηπείρου θα τον βοηθήσει να το αντιληφθεί εκ των υστέρων» καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος στην απάντησή του σε ερώτηση… δημοσιογράφου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back