Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα Τζουμέρκα ως προορισμός εναλλακτικού τουρισμού

Εικόνα του άρθρου Τα Τζουμέρκα ως προορισμός εναλλακτικού τουρισμού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/10/2016, 13:44
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

 Ως ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς εναλλακτικού τουρισμού σκοπεύει να αναδειχτεί ο δήμος Βορ. Τζουμέρκων και προς αυτή την κατεύθυνση συμμετείχε στη θεματική πρώτη πανελλήνια έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Nostos Expo 2016, που έγινε στη Ναύπακτο το τετραήμερο από 14 ως 15 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου «το περίπτερο προβολής προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών και απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές, με τους επισκέπτες να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τις φυσικές ομορφιές και τα μνημεία της περιοχής, αλλά και το πλήθος δραστηριοτήτων που προσφέρονται για τους λάτρες της φύσης και της περιπέτειας».

Με δηλώσεις του ο δήμαρχος Βορ. Τζουμέρκων, Γιάννης Σεντελές αναφέρθηκε στις στοχευμένες ενέργειες του Δήμου στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της περιοχής. 

«Η συμμετοχή μας στην έκθεση ανέδειξε τα ‘κρυμμένα μυστικά’ μας και είμαι σίγουρος πως πολλοί θα είναι αυτοί που θα τα ανακαλύψουν το επόμενο διάστημα», τόνισε ο κ. Σεντελές.

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα τουριστικής ανάπτυξης, Βαγγέλης Γιωτόπουλος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το ενδιαφέρον των hosted buyers των πρακτορείων που εξειδικεύονται στο χώρο του εναλλακτικού τουρισμού.

Τους επισκέπτες υποδέχονταν στο περίπτερο του Δήμου ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα τουριστικής ανάπτυξης Βαγγέλης Γιωτόπουλος με τις υπαλλήλους Μαρία Λογοθέτη και Λιάνα Ζέρβα, ενώ εκτός από τις φωτογραφίες και το έντυπο υλικό του δήμου, τουριστικών καταλυμάτων και εταιρειών αναψυχής, στο περίπτερο υπήρχαν και πολλά τοπικά προϊόντα από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Το περίπτερο του Δήμου επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος και ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργος Τζιάλλας, οι οποίοι και πραγματοποίησαν τα εγκαίνια της έκθεσης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back