ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα σκήπτρα στον Κολυμβητικό Όμιλο Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Τα σκήπτρα στον Κολυμβητικό Όμιλο Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/07/2018, 02:29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με 145 βαθμούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης, ο Κολυμβητικός Όμιλος Ιωαννίνων είναι πρώτος στην περιφέρεια Βορειοδυτικής Ελλάδας και 13η ομάδα πανελλαδικά, σε σύνολο 40 σωματείων

Με έντεκα μετάλλια και δύο πανελλήνια ρεκόρ στους αγώνες της Θεσσαλονίκης, ο ΚΟ Ιωαννίνων συνέχισε να αποδεικνύει την ανωτερότητά του στο άθλημα, στη ΒΔ Ελλάδα.

Στην αποστολή των 14 αθλητών, τρία χρυσά κατέκτησαν η Χρυσούλα Λιάρου και ο Στέφανος Εξάρχου, επτά ασημένια (Λιάρου, Εξάρχου και Βασίλης Παπαϊωάννου) και ένα χάλκινο (Γιάννης Τζιόρας). Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες πέτυχαν κατατάξεις στην οκτάδα και ατομικά ρεκόρ. Η ομάδα των 14 αθλητών κατέκτησε 3 χρυσά (Λιάρου Χρυσούλα-Εξάρχου Στέφανος) 7 ασημένια (Λιάρου Χρυσούλα-Εξάρχου Στέφανος και Παπαϊωάννου Βασίλης) και 1 χάλκινο (Τζιόρας Ιωάννης).Επίσης το σύνολο των αθλητών κατάφερε αρκετές κατατάξεις στην οκτάδα και αρκετά ατομικά ρεκόρ.

Την αποστολή του ΚΟ Ιωαννίνων αποτελούσαν οι εξής: Κοντοδήμος Θ., Τζόρας Ι., Κύρκος Χ., Ευμιάδου Μ., Φρέντζιου Α., Λιάρου Χ., Κοντοδήμος, Σιδέρη Ε., Μήτση Α., Κουτσούκη Ε., Εξάρχου Σ., Παπαϊωάννου Β., Δέδες Κ., Εξάρχου Κ.

Ο Εξάρχου πέτυχε δύο πανελλήνια ρεκόρ σε 200 και 400 μέτρα διπλά πέδιλα, στην κατηγορία Παμπαίδων Β΄

Ο σύλλογος σημειώνει στην ανακοίνωσή του ότι «η προσπάθεια όλων των αθλητών και του προπονητή της ομάδας Χρήστου Ευαγγελίου, ο οποίος με την μεθοδική δουλειά, το ήθος και το ομαδικό κλίμα που εμπνέει στους αθλητές του, κατέταξαν για μια ακόμη χρονιά τον Κ.Ο. Ιωαννίνων στις καλύτερες ομάδες πανελλαδικά και δημιούργησαν αρκετές προσδοκίες για το μέλλον». Η διοίκηση συγχαίρει προπονητή και αθλητές-τριες, καθώς και τις οικογένειές τους για την προσπάθεια και τη στήριξη.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back