Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Τα όνειρα εξαφανίστηκαν» της Κωνσταντίνας Αναγνωστοπούλου

Εικόνα του άρθρου «Τα όνειρα εξαφανίστηκαν» της Κωνσταντίνας Αναγνωστοπούλου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/11/2019, 20:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πριν λίγο καιρό, η 11χρονη Κωνσταντίνα Αναγνωστοπούλου έφυγε από τη ζωή. Ένα από τα πράγματα που άφησε πίσω της, είναι ένα βιβλίο με τίτλο «Τα όνειρα εξαφανίστηκαν».

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Κωνσταντίνας. Το βιβλίο ξεκίνησε να το γράφει σε ηλικία 8 ετών και το ολοκλήρωσε λίγο πριν χαθεί στα μόλις 11 της χρόνια.

Στην πρόσκληση για την εκδήλωση παρουσίασης σημειώνεται: «Ανοίγουμε την αγκαλιά μας για να υποδεχθούμε τον υπέροχο κόσμο της φαντασίας της Κωνσταντίνας.  Φοράμε τα καλά μας - στην ψυχή μας-  και ετοιμάζουμε τις αποσκευές μας – λίγο φως και ένα κομμάτι ουράνιου τόξου – για να ταξιδέψουμε στη χώρα των ονείρων! Για να ταξιδέψουμε επάνω σε μία αρκούδα πέρα από τα αστέρια…». Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μαθητές και δάσκαλοι του Λυκείου Ελληνίδων, της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Ιωαννιτών, της Σχολής Χορού «Αριστέα Λίτου» και του  Modern Music School. «Για τους αμύητους θα δοθούν σχετικές οδηγίες ταξιδίου από τον έμπειρο στο είδος συγγραφέα παιδικών βιβλίων Γιώργο Κωνσταντινίδη και άλλους τολμηρούς ταξιδευτές, εξίσου ενθουσιώδεις… « όπως  αναφέρεται.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back