ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα «γιατί» της επίσκεψης Ταχιάου

Εικόνα του άρθρου Τα «γιατί» της επίσκεψης Ταχιάου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/04/2024, 15:15
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος, συνοδεία στελεχών της «Εγνατίας Οδός ΑΕ», έχει ραντεβού με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη σήμερα το απόγευμα, εκεί ψηλά στην Πίνδο, επί της Εγνατίας οδού.

Ο κ. Ταχιάος φτάνει… ανεπίσημα –καθώς επίσημη ανακοίνωση για την επίσκεψή του δεν υφίσταται- λόγω των δηλώσεων του κ. Καχριμάνη περί «επικίνδυνης Εγνατίας» και επικίνδυνης σήραγγας στην περιοχή της Κατάρας.

Εδώ και μέρες, τόσο το υπουργείο Υποδομών όσο και η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» σιωπούν. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση που να δίνει απαντήσεις στα όσα υποστήριξε ο κ. Καχριμάνης, με αποτέλεσμα να διατηρείται το κακό κλίμα που έχει δημιουργήσει ο τελευταίος παρά την ανεπιτυχή του προσπάθεια να ανασκευάσει.

Πολλά τα γιατί όμως αυτής της επίσκεψης Ταχιάου:

Γιατί δεν έγινε επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Υποδομών για την επίσκεψη;

Γιατί δεν κλήθηκαν να παραστούν τα Mέσα Mαζικής Eνημέρωσης;

Γιατί σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα ακολουθείται η τακτική της «ιδιωτικής» συνάντησης;

Και ένα τελευταίο ερώτημα: Γιατί αποφασίστηκε να γίνει επίσκεψη στη σήραγγα Μαλακασίου, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής (ο κ. Καχριμάνης στις δηλώσεις του αναφερόταν σε μία από τις δύο σήραγγες του Μετσόβου);


Upd: Γύρω στις 4.30 το απόγευμα, την ώρα δηλαδή που αναμενόταν η επίσκεψη του κ. Ταχιάου στη σήραγγα Μαλακασίου, το υπουργείο Υποδομών γνωστοποίησε ότι ο κ. Ταχιάος «θα επισκεφθεί τη σήραγγα της Εγνατίας Οδού, στο Μαλακάσι, και θα μεταβεί στο Μέτσοβο, όπου θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη»

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back