Τα Γιάννενα στη Μύκονο για τον Ευριπίδη Σκλιβανίτη

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/03/2018, 20:26

Δεκάδες γιαννιώτες δρομείς ταξίδεψαν για τρίτη χρονιά στη Μύκονο, προκειμένου να πάρουν μέρος στην «Ευριπίδεια Διαδρομή», έναν αγώνα – φόρο τιμής στον αδικοχαμένο παγκόσμιο πρωταθλητή της κωπηλασίας και εκπαιδευτικό, Ευριπίδη Σκλιβανίτη. Συνδιοργανωτής, μαζί με ΣΕΓΑΣ και τα ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Σύγχρονη Παιδεία» ήταν ο ΝΟΙ.

Στη Μύκονο ταξίδεψε με αφορμή τον αγώνα και η οικογένεια του Ευριπίδη, οι γονείς του Αναστάσιος και Βασιλική Σκλιβανίτη και η αδελφή του Αναστασία, η οποία έτρεξε μάλιστα στη διαδρομή των 5 χλμ., καθώς και άλλοι συγγενείς.

Οι γιαννιώτικες συμμετοχές τα πήγαν καλά: Στα 10 χλμ. ο Μανώλης Παπασταύρου κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο με χρόνο 42.36. Δεύτερη θέση πήρε και ο Σεμπάστιαν Καλουιάν στα 5 χλμ. με χρόνο 20.13, ενώ στην ίδια διαδρομή στην κατηγορία των γυναικών η Βασιλική Νταλαμάγκα ήταν πρώτη με χρόνο 26.02. Τέλος, στις σκυτάλες την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η τριάδα των Νίκου Βλάχου, Σπύρου Αντώνη και Θανάση Νταλαμάγκα.

Σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΝΟΙ τόνισε ότι «είναι χρέος μας να θυμόμαστε και να τιμάμε τη μνήμη σπουδαίων αθλητών του ομίλου μας όπως ο Ευριπίδης Σκλιβανίτης. Αυτό κάναμε και φέτος συμβάλλοντας κι εμείς από την πλευρά μας στη διοργάνωση του αγώνα της Μυκόνου που εκείνος εμπνεύστηκε».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back