ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Τα Γιάννενα έχασαν πολύτιμο χρόνο»

Εικόνα του άρθρου «Τα Γιάννενα έχασαν πολύτιμο χρόνο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/05/2019, 17:15
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το τελευταίο εκλογικό μήνυμα ενόψει κυριακάτικης κάλπης απεύθυνε η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» και ο επικεφαλής, Μωυσής Ελισάφ.

«Είναι ξεκάθαρος και διακηρυγμένος στόχος της παράταξής μας ότι ερχόμαστε για να ενώσουμε την πόλη έξω και πέρα από κομματικές προτιμήσεις, οι οποίες εξάλλου έχουν το δικό τους πεδίο, τη δική τους κάλπη, για να εκφρασθούν» τονίζει στην ανακοίνωσή της η παράταξη, προκειμένου να διαχωρίσει την εκλογική μάχη από τις πιο «κεντροβαρικές» για το πολιτικό σκηνικό, ευρωεκλογές.

Συμπληρώνει ότι «τα Γιάννενα έχασαν πολύτιμο χρόνο. Τώρα επιβάλλεται να μην χαθεί ούτε ώρα. Χρειάζεται όραμα και δουλειά. Χρειάζεται σχέδιο και οργάνωση. Χρειάζεται αφοσίωση για το κοινό καλό» και προσθέτει ότι «ο Μωυσής Ελισάφ μετέχει στα κοινά των Ιωαννίνων εδώ και πολλά χρόνια. Τον γνωρίζετε. Την Κυριακή διεκδικεί την εμπιστοσύνη σας, την εμπιστοσύνη όλων μας ώστε να οδηγήσει τα Γιάννενα στη Νέα Εποχή», υποσχόμενη ότι «την εμπιστοσύνη αυτή θα ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο».

Την Πέμπτη, ο κ. Ελισάφ μίλησε στο πνευματικό κέντρο Ανατολής, στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης. Τον προσφώνησαν η κα Τζένη Παγγέ και ο κ. Μιχάλης Ράπτης και στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος είπε μεταξύ άλλων

«Η παράταξή μας άφησε πίσω τις ανούσιες χωρίς περιεχόμενο διαμάχες του παρελθόντος που σε πολλές περιπτώσεις είχαν ως αφετηρία στενά μικροκομματικά συμφέροντα,  αφουγκράστηκε και εξέφρασε  τη δική σας βούληση για υπέρβαση αυτών των διαιρέσεων  θέτοντας  στο επίκεντρο της προσοχής μας την επίλυση των προβλημάτων με γνώμονα το κοινό καλό, αυτό που ονομάζουμε δημόσιο συμφέρον», συμπληρώνοντας ότι «γι αυτό και η παράταξή μας είναι μια βαθιά δημοκρατική παράταξη. Μια δύναμη προόδου».

Τέλος, επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Ιωανίνων όπου τον υποδέχθηκε ο αντιπρύτανης Σταύρος Νικολόπουλος. Ο κ. Ελισάφ επέστρεψε στο χώρο που υπηρέτησε για χρόνια ως καθηγητής στην Ιατρική και αναφέρθηκε στο σχέδιο του για «το μόνιμο δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας Δήμου και Πανεπιστημίου τόσο για την επίτευξη της προγραμματισμένης εξωστρέφειας όσο και σε άλλους τομείς».

Ο κ. Ελισάφ, λίγο πριν την λήξη της προεκλογικής περιόδου περιόδευσε στο Κάστρο, όπου μίλησε με φίλους και γνωστούς καθώς είναι η γειτονιά όπου έζησε για πολλά χρόνια και στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ και τον Δικηγορικό Σύλλογο.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3