Oikonomou pisoi
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα ελαστικά YOKOHAMA «τρέχουν» στο Rally DAKAR

Εικόνα του άρθρου Τα ελαστικά YOKOHAMA «τρέχουν» στο Rally DAKAR
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/01/2018, 15:49
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στο Rally Dakar, το πιο απαιτητικό και επίπονο ράλι του κόσμου που διεξάγεται αυτή την περίοδο και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, θα πρωταγωνιστήσουν τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ, αποδεικνύοντας για μια ακόμα αφορά την υπεροχή τους, σε κάθε είδος εδάφους. Συγκεκριμένα, το νέο πρωτότυπο buggy SsangYong Tivoli DKR που αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε στην Ισπανία, «φοράει» τα ελαστικά  ΥΟΚΟΗΑΜΑ Geolandar M / T G003 17 ιντσών, για να αντεπεξέλθει στις πλέον δύσκολες συνθήκες του Rally Dakar. 

Το θρυλικό Rally Dakar θα διασχίσει το Περού, τη Βολιβία και την Αργεντινή, καλύπτοντας συνολικά περισσότερα από 5.000 χιλιόμετρα «άγριου» εδάφους, με την γραμμή τερματισμού να βρίσκεται, για πρώτη φορά στον θεσμό, στην Κόρδοβα. Το πλήρωμα του Tivoli DKR αποτελείται από τον Μαδριλένο οδηγό  Óscar Fuertes και τον συνοδηγό του Diego Vallejo, έχοντας και οι δυο  ασυναγώνιστη εμπειρία σε αγώνες rally.

Τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ Geolandar M / T G003 αποτελούνται από ένα νέο μίγμα τριπλών πολυμερών που προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση και αντοχή στη φθορά, ενώ ο σχεδιασμός του πέλματος συμβάλλει στην ομοιόμορφη φθορά του. Το G003, θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά την άνοιξη του 2018.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back