Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 8-12-2022, 15:07
ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη μουσικοθεατρική παράσταση «Αποδημητικά Φιλιά», ένα σύγχρονο βαριετέ, με τραγούδια ελλήνων συνθετών από το έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο, θεατρικά τραγούδια και κείμενα από το θέατρο και τη λογοτεχνία, παρουσιάζει η «Θεατρική Συμπαιγνία».

Η πρεμιέρα θα γίνει αύριο 9 Δεκεμβρίου, στις 21:30, στο φουαγιέ της «Σκηνής 125», της «Θεατρικής Συμπαιγνίας».

«Μαζευτήκαμε μία παρέα, μουσικοί και ηθοποιοί, και ετοιμάσαμε ένα σύγχρονο βαριετέ, που προκαλεί τόσο χαρά, όσο και προβληματισμό. Αποτελείται από τραγούδια και κείμενα, από τον κόσμο του θεάτρου και τη λογοτεχνίας» ανέφερε η σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιολάντα Καπέρδα, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Το δεύτερο μέλος της παράστασης, η Κατερίνα Βασιλείου, μουσικός, ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα εξής: «Οι μουσικές που θα ακούσετε είναι από όλο το ελληνικό ρεπερτόριο, από θεατρικά τραγούδια μέχρι ρεμπέτικα. Γενικά, η διάθεση θα εναλλάσσεται μεταξύ συγκίνησης, προβληματισμού, γέλιου, τρέλας, χαράς. Εάν μας το επιτρέψει το κοινό, θα έχουμε διάδραση».

Στη συνέχεια, ο Άκης Σιούτης, μουσικός, τραγουδιστής και πλέον και ηθοποιός μίλησε για τη δική του εμπειρία στην παράσταση αυτή: «Είμαι η αντικατάσταση του Βασίλη Σιάφη, που συμμετείχε αρχικά στην παράσταση, λόγω όμως ενός προβλήματος υγείας, προσωρινά αποχώρησε. Είμαι στεναχωρημένος από τη μία πλευρά, ωστόσο ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συμμετοχή μου σε αυτή τη μουσικοθεατρική παράσταση, η οποία μου προκάλεσε σοκ. Το συγκεκριμένο βαριετέ, αποτελεί ένα σόου σε μπαρ, το οποίο προσκαλώ όλους να το απολαύσουν από κοντά, γιατί θα είναι μία εμπειρία».

Η κράτηση είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Η παράσταση θα ανεβαίνει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:30.

Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά): Κατερίνα Βασιλείου, Γιολάντα Καπέρδα, Χάρις Μέγα, Άκης Σιούτης. Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιολάντα Καπέρδα, Μουσική διδασκαλία: Κατερίνα Βασιλείου, Ενδυματολόγος: Βέρα Εμμανουηλίδου.

Τιμή εισιτηρίου: 10€ είσοδος
Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά
Χώρος διεξαγωγής παραστάσεων: «Σκηνή 125» - Θεατρική Συμπαιγνία (Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11, εντός ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι. 124/125 )

Ημερομηνίες παραστάσεων: Κάθε Πέμπτη & Παρασκευή στις 21:30

Τηλέφωνα κρατήσεων: 26513 12830 & 6983749922

Προπώληση εισιτηρίων: Καφέ-μπαρ «Σκάλα», βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, Θεατρική Συμπαιγνία, viva.gr.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
Ηρων back dodoni back