Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τ. Καλογιάννη: Από το ΤΕΕ στο εργοτάξιο και στην ΕΠΣΗΠ

Εικόνα του άρθρου Τ. Καλογιάννη: Από το ΤΕΕ στο εργοτάξιο και στην ΕΠΣΗΠ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/04/2019, 01:56
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μια σειρά επαφές σε διάφορους θεσμικούς και αθλητικούς φορείς είχε η υποψήφια δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη

Επισκέφθηκε το ΤΕΕ Ηπείρου, όπου συνάντησε τον πρόεδρο του τμήματος Γιώργο Παππά. Εκεί, η κα Καλογιάννη τόνισε ότι θεωρεί «φυσικό της χώρο» το επιμελητήριο λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας και συζήτησε μεταξύ άλλων τους πολεοδομικούς-χωροταξικούς σχεδιασμούς για το λεκανοπέδιο, το προεδρικό διάταγμα της λίμνης, την επέκταση της Ιόνιας μέχρι Κακαβιά κ.α.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο συνάντησε το διοικητή Βασίλη Τσίκαρη και εκπροσώπους του συλλόγου εργαζόμενων. Εκεί, τα μέλη της παράταξης ενημερώθηκαν για την αύξηση του κοινού στο νοσοκομείο, την ίδρυση νέων κλινικών κ.α. Ο σύλλογος από την πλευρά του εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς και την «έλλειψη κάθε συνεργασίας με τη σημερινή δημοτική αρχή» σε μια σειρά ζητήματα

Η κα Καλογιάννη αναφέρθηκε αναφέρθηκε στη συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου στην επέκταση του νοσοκομείου, την κατασκευή της οδού Νιάρχου και «στη βούλησή της, ως αυριανή δημοτική αρχή να γίνει πράξη η πραγματικά λειτουργική διασύνδεση της πόλης με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αλλά και με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων».

Στο εργοτάξιο του Δήμου συζήτησε με τους εργαζόμενους που παρουσίασαν τα καθημερινά προβλήματα και η κα Καλογιάννη τους διαβεβαίωσε ότι «δεν θα χαθεί καμία απολύτως θέση εργασίας, αλλά ότι θα γίνει μία αναδιάρθρωση των υπηρεσιών εάν μετά από τεχνικοοικονομική μελέτη προκύψει ότι αυτή θα ωφελήσει την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τον δημότη. Σε κάθε περίπτωση ό,τι πρόκειται να γίνει, θα γίνει, με τη συνεχή συνεργασία και διάλογο με το σωματείο των εργαζομένων».

Τέλος, επισκέφθηκε την ΕΠΣΗΠ όπου συζήτησε για την κατάσταση των ποδοσφαιρικών γηπέδων και τόνισε ότι «θέλουμε και έχουμε υποχρέωση να αναβαθμίσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις και πρόκειται να δημιουργήσουμε ανοιχτούς χώρους άθλησης σε αυλές σχολείων και σε ασύλια, σε όλες τις δημοτικές ενότητες».

Στον Όμιλο Πρακτικής Σκοποβολής Ιωαννίνων Budo, τον οποίο δεν επισκεπτόταν για πρώτη φορά, παρακολούθησε την εγκατάσταση των νέων μηχανισμών skeet και sporting «που αναβαθμίζουν την εικόνα, τη λειτουργία και την ανταγωνιστική επιχειρησιακή δυναμικότητα του oμίλου» όπως είπε.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back