Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τ. Καλογιάννη: Αθλητικό κέντρο στο παλιό αεροδρόμιο Κατσικά

Εικόνα του άρθρου Τ. Καλογιάννη: Αθλητικό κέντρο στο παλιό αεροδρόμιο Κατσικά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/02/2019, 20:01
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την ανάπτυξη ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στο παλιό αεροδρόμιο Κατσικά προτείνει η υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην περιοχή αυτή μπορεί να γίνει «ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, υπερτοπικής κλίμακας και σύγχρονων προδιαγραφών, ώστε να αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία αυτή με τρόπο κοινωνικά ωφέλιμο και οικονομικά πρόσφορο και αποδοτικό για το Δήμο. Η θέση της περιοχής αυτής και τα χαρακτηριστικά της είναι το αναγκαίο υπόβαθρο για την εκκίνηση των σχετικών διαδικασιών». Σήμερα, σε μεγάλο κομμάτι του παλιού στρατιωτικού αεροδρομίου υφίσταται από το 2016 το κέντρο υποδοχής προσφύγων…

Κατά τα άλλα, η κ. Καλογιάννη, σε συναντήσεις που είχε σε Κουτσελιό και Κατσικά, υποσχέθηκε αξιοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων στις οποίες στεγάζονταν παλιότερα υπηρεσίες του πρώην Δήμου Παμβώτιδας, κατασκευή νέου Δημοτικού Σχολείου στον Κατσικά και υλοποίηση έργων, όπως είναι οι πεζόδρομοι και ο οδικός φωτισμός, για την ασφαλή μετακίνηση των φιλοξενούμενων από και προς το κέντρο υποδοχής προσφύγων, όπως αναφέρεται.

Με την ίδια ανακοίνωσή της, η κ. Καλογιάννη γνωστοποιεί και νέα ονόματα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Οι υποψήφιοι είναι: Κατερίνα Μάγγου, διπλωματούχος μηχανικός Επιστήμης των Υλικών, Νίκος Καλαμπόκης, πρόεδρος της Συντεχνίας Κουρέων-Κομμωτών Ιωαννίνων, Έλενα Σταύρου, δικηγόρος, Θεοδώρα Νικολαΐδου-Λύτσικα, βιολόγος, Δήμητρα Ηγουμενίδη-Τζαχρήστα, διπλωματούχος μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, Γρηγόρης Βαγγελίδης, πολιτικός μηχανικός, Αλέξης Λέφας, διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός, Αθανάσιος Μωρόγιαννης, χημικός μηχανικός, και Νίκος Ντέμος, ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός Η/Υ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back