ΕΚΛΟΓΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων: «Το ξέρουμε όλοι…»

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων: «Το ξέρουμε όλοι…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/06/2023, 21:37
ΕΚΛΟΓΕΣ

Κάλεσμα ψήφου απευθύνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για «να μπει φρένο στην κοινωνική λεηλασία της ΝΔ», ξεκαθαρίζοντας ότι οι εκλογές της Κυριακής είναι μια ξεχωριστή, νέα εκλογική διαδικασία.

«Ξέρουμε όλοι, γιατί το ζήσαμε και το ζούμε καθημερινά, ότι κρατούν υψηλά τις τιμές στο ρεύμα και παντού, ακόμα και σε βασικά είδη διατροφής, για να κερδίζουν οι λίγοι. Ξέρουμε όλοι ότι ο μήνας βγαίνει δύσκολα και για αρκετούς δεν βγαίνει καθόλου. Ξέρουμε όλοι ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν εξαιτίας του υψηλού κόστους λειτουργίας και παραγωγής αλλά και της χαμηλής κατανάλωσης. Ζητούν να τους τα δώσουμε όλα.

Να μην το επιτρέψουμε αυτό να συνεχιστεί, είναι δικός μας κόπος, δικά μας χρήματα, δουλεμένα, από τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, δεν τους τα χαρίζουμε! Μας είπαν ακόμη και για διαλογή ασθενών. Μας λένε για εθνικό σύστημα υγείας αλλά το έχουν αφήσει στην τύχη του χωρίς χρηματοδότηση και προσωπικό […]» αναφέρει μεταξύ άλλων ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back