ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: «Αρνητικό το αποτέλεσμα»

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: «Αρνητικό το αποτέλεσμα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/06/2023, 16:42
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ιωαννίνων ευχαριστεί μέλη και ψηφοφόρους και τονίζει ότι το εκλογικό αποτέλεσμα είναι «αρνητικό για το κοινωνικό συμφέρον και για την ίδια τη δημοκρατία. Η ανάδειξη στη Βουλή τριών ακροδεξιών κομμάτων, ενός εκ των οποίων με φασιστικές προεκτάσεις και διασυνδέσεις, σε συνδυασμό με την πλειοψηφία της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη, διαμορφώνουν τους χειρότερους αρνητικούς συσχετισμούς για τον προοδευτικό χώρο στη διάρκεια της μεταπολίτευσης».

Τονίζει ότι από την πλευρά του, «θα οργανώσει τις αντιστάσεις του τόσο σε κοινωνικό όσο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο» και θα προχωρήσει τις διεργασίες για την εκτίμηση των αιτιών, αλλά και τις αποφάσεις.

Υπογραμμίζει ότι το αποτέλεσμα στο νομό Ιωαννίνων ήταν το πέμπτο καλύτερο του κόμματος στην Ελλάδα. «Δώσαμε τη μάχη με αξιοπρέπεια και συλλογική προσπάθεια, εκλέξαμε μια έδρα  και καταφέραμε να διατηρήσουμε σημαντικές δυνάμεις έχοντας το πέμπτο καλύτερο ποσοστό μας πανελλαδικά (22,4%). Η απώλεια της δεύτερης έδρας αποτελεί  μια αρνητική εξέλιξη» αναφέρει σχετικά.  

Καταλήγει τονίζοντας: «Είμαστε υπερήφανοι γιατί αγωνιστήκαμε για το δίκιο και μια καλύτερη ζωή για όλους. Και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα μαζί με όλους τους προοδευτικούς πολίτες και να διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο και τους ανθρώπους του».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back