ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Συντονισμός Σχημάτων: «ΔΑΠ, όπως Κένταυροι και Rangers»

Εικόνα του άρθρου Συντονισμός Σχημάτων: «ΔΑΠ, όπως Κένταυροι και Rangers»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/03/2024, 09:09
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Μια ακόμα επίσημη καταγγελία, αυτή τη φορά από τον Συντονισμό Σχημάτων και Αγωνιστών-τριων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατά της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, της κυβερνητικής φοιτητικής παράταξης.

Οι καταγγελίες αφορούν τη συνέλευση του πρώην ΤΕΙ και την παρουσία μπράβων εκεί. Σημειώνεται ότι η ΔΑΠ έχει αρνηθεί τις καταγγελίες και ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τα άτομα.

«Αυτή τη φορά όπως όλοι και όλες βιώσαμε και είδαμε δεν έμειναν μόνο στους τραμπουκισμούς, αλλά έχοντας μαζί τους σιδερολοστούς επιδίωξαν να επιτεθούν σε φοιτητές και φοιτήτριες που ήθελαν να καλεστεί άμεσα εξ αναβολής γενική συνέλευση, φέρνοντας στο σήμερα εικόνες από τη δράση των ‘Κεντάυρων’ και των ‘Rangers’».

Ο Συντονισμός σημειώνει ακόμα ότι μέλη της ΔΑΠ, αφού «πρώτα συκοφάντησαν μέχρι αηδίας τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων ονοματίζοντάς τες ‘παράνομες’, αφού φωτογράφιζαν συναδέλφισσες και συναδέλφους που περιφρουρούσαν τις καταλήψεις των τμημάτων τους, αφού προχώρησαν σε καταγγελίες στην αστυνομία και άνοιξαν την πόρτα των σχολών στα ΜΑΤ, τώρα έπιασαν τους λοστούς στα χέρια».

Καταλήγουν τονίζοντας ότι «κυβέρνηση και παρατρεχάμενοι επιδιώκουν, ειδικά αυτήν την εβδομάδα που ψηφίζεται το νομοσχέδιο, να σπάσει το κλίμα αγώνα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back