Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 20-07-2016, 22:47
ΗΠΕΙΡΟΣ

Συνελήφθησαν στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, τρία άτομα και συγκεκριμένα ένας 66χρονος, μία 41χρονη και μία 24χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας και  διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στην Κορύτιανη Θεσπρωτίας, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 80χρονη ημεδαπή και καθώς την απασχολούσαν με το πρόσχημα πώλησης φρούτων, αφαίρεσαν από το σπίτι της χρηματικό ποσό. 

Στη συνέχεια, στην ίδια περιοχή, οι δράστες αφού προσέγγισαν με το ίδιο πρόσχημα 77χρονη στην είσοδο του σπιτιού της, στη συνέχεια την ακινητοποίησαν με τη χρήση  βίας, αφαίρεσαν από το σπίτι χρηματικό ποσό και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή με φορτηγό αυτοκίνητο.

Μετά από διενέργεια άμεσων και επισταμένων αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο Μαυρούδι και προσήγαγαν τους δράστες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τις παθούσες και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία, που αποδόθηκαν στις παθούσες. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης το αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης διάπραξης κλοπών, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα