ΗΠΕΙΡΟΣ

Συνελήφθη 37χρονος για οπλοκατοχή

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/09/2016, 18:20
ΗΠΕΙΡΟΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 37χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο, διότι μετά από έρευνα που έγινε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν στην κατοχή του 12 φυσίγγια αγνώστου διαμετρήματος. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου σε περιοχή της Ναυπάκτου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, όπου βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο – πιστόλι, με ενσωματωμένη γεμιστήρα με τέσσερα φυσίγγια.

Το όπλο και τα φυσίγγια κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε εξοχική κατοικία στον Σμέρτο 

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε εξοχική κατοικία στον Σμέρτο Θεσπρωτίας.

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 27χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη - κλοπή, που έγινε βραδινές ώρες της 27/28-03-2016 σε εξοχική μονοκατοικία στον Σμέρτο Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαιρέθηκαν είδη ρουχισμού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας.

Συλλήψεις σε Γιάννενα, Άρτα και Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν, χθες στα Ιωάννινα, στην Άρτα και την Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Άρτας και Θεσπρωτίας, τρία άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

• Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 55χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δεκαέξι μηνών και χρηματικής ποινής (3.700) ευρώ, για φοροδιαφυγή και παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας.

• Χθες το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, συνολικής ποινής φυλάκισης είκοσι μηνών και χρηματικής ποινής (1.700) ευρώ, για παράνομη υλοτομία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας δασών και εθνικών δρυμών.

• Χθες το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back