ΚΟΣΜΟΣ

Συνέλαβαν οπλισμένο άνδρα στο κέντρο του Λονδίνου

Εικόνα του άρθρου Συνέλαβαν οπλισμένο άνδρα στο κέντρο του Λονδίνου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/04/2017, 23:07
ΚΟΣΜΟΣ

Στην σύλληψη ενός οπλισμένου άνδρα προχώρησαν Βρετανοί αστυνομικοί στο κέντρο του Λονδίνου.

Πρόκειται για έναν 27χρονο σε πολύ μικρή απόσταση από το κτίριο του κοινοβουλίου και την πρωθυπουργική κατοικία. Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στη λωρίδα με κατεύθυνση την Ντάουνινγκ Στριτ, όπου βρίσκεται η κατοικία της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

Σύμφωνα με το BBC, ο άνδρας αυτός ήταν υπό παρακολούθηση από την αστυνομία στο πλαίσιο μιας επιχείρησης καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης τον δείχνουν περικυκλωμένο από πολυάριθμους, βαριά οπλισμένους αστυνομικούς. 

Δημοσιογράφοι του πρακτορείου Reuters είπαν νωρίτερα ότι είχαν αστυνομικούς να συλλαμβάνουν έναν μελαχρινό, γενειοφόρο άνδρα που φορούσε ένα μαύρο μπουφάν με κουκούλα και το δεξί του χέρι ήταν τυλιγμένο σε κάτι που έμοιαζε με επίδεσμο.

Μετά το επεισόδιο η αστυνομία έκλεισε τις κεντρικές πύλες του κοινοβουλίου, ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε μόλις έναν μήνα αφότου ένας Βρετανός που είχε ασπαστεί το Ισλάμ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του πεζούς στη γέφυρα του Γουεστμίνστερ, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους, και στη συνέχεια επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι έναν αστυνομικό φρουρό του κοινοβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back