ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Λευτέρη Γκλίναβου

Εικόνα του άρθρου Συλλυπητήρια για την απώλεια του Λευτέρη Γκλίναβου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/06/2024, 13:04
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Φορείς των Ιωαννίνων συλλυπούνται τους οικείους του Λευτέρη Γκλίναβου, που πέθανε σε ηλικία 89 ετών.

Το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων σε έκτακτη σύνοδό του, αποφάσισε, εκτός των συλλυπητηρίων που απευθύνει στην οικογένεια του εκλιπόντος, να ονομάσει δρόμο των Ιωαννίνων με το όνομά του.

Επίσης, θα παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του και θα διαθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου.

Η Μερόπη Τζούφη, βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Αριστεράς, τονίζει «Ήταν πρωτοπόρος στη δουλειά του, προσφέροντας διαχρονικά στη μικρή μας πόλη και ξεχωρίζοντας για την ευγένεια και το ήθος του».

Το ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχος της παράταξης και παλιό βουλευτή του κόμματος:

«Αποχαιρετούμε έναν αγωνιστή της δημοκρατίας, έναν μαχητή και οραματιστή της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της Αυτοδιοίκησης που υπηρέτησε τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε, έζησε με την οικογένειά του και αναδείχθηκε επαγγελματικά, με την αγάπη του για την αμπελουργία να χαρακτηρίζει την επιτυχημένη του πορεία, με αρχές και αξίες ηθικής, εντιμότητας, δημοκρατίας, έχοντας στο επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του».

Το Κοινό των Ηπειρωτών αναφέρει: «Πολύπλευρη προσωπικότητα, άνθρωπος ευγενής και εργατικός με ήθος ξεχωριστό, υπηρέτησε με πάθος τις ιδέες του στην πολιτική και την αυτοδιοίκηση, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του. Σπουδαία είναι συνεισφορά του ως επιχειρηματίας και επιστήμονας, αφού άνοιξε σημαντικούς ορίζοντες στην αμπελουργία και την οινολογία για τον τόπο μας».

Τέλος (μέχρι στιγμής), ο ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρετά τον πρόεδρό του, κατά το 2006 και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3