ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σύλλογος ΟΤΑ κατά αντιδημάρχου καθαριότητας

Εικόνα του άρθρου Σύλλογος ΟΤΑ κατά αντιδημάρχου καθαριότητας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/02/2024, 19:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

O σύλλογος Εργαζόμενων στους ΟΤΑ Ιωαννίνων καταφέρεται εναντίον του αντιδημάρχου καθαριότητας Μάκη Χρυσοστόμου, επικαλούμενος συνέντευξή του (δεν αναφέρει πότε και σε ποιο μέσο δόθηκε αυτή).

Κατηγορεί τον κ. Χρυσοστόμου ότι «μιλώντας εξ ονόματος των εργολάβων συκοφάντησε το σύνολο των εργαζομένων τους οποίους ‘δεν μπορεί να τους βρει’ και οι οποίοι ‘πρέπει να καταλάβουν ότι χρειάζεται να δουλέψουν’ για να καταλήξει ότι ‘είναι στο χέρι των εργαζομένων αν θα μπει ιδιώτης. ο οποίος είναι πιο ακριβός από τις δημοτικές υπηρεσίες’, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε ‘είναι σχετικό το ακριβό και το φτηνό’».

Ο σύλλογος αναφέρει επίσης ότι «αντιδήμαρχοι-στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρεμβαίνουν στις εκλογές του Σωματείου ώστε να αλλάξουν οι συσχετισμοί και να δυναμώσει η φωνή των εργοδοτών στο Διοικητικό Συμβούλιο για να περνάνε χωρίς καμιά αντίδραση τα σχέδια των εργολάβων. Καθώς το σχέδιο να βρουν δούρειους ίππους μέσα στους εργαζόμενους δεν φαίνεται να προχωρά, τώρα η δημοτική αρχή έφτασε να λέει ότι η πόλη έμεινε βρώμικη επειδή το σωματείο έκοβε την πίτα».

Τέλος, καλεί τον κ. Χρυσοστόμου «να μας δείξει έστω και έναν εργαζόμενο που έλειπε από το πόστο του τη μέρα που έκοβε την πίτα το Σωματείο. Ωστόσο γνωρίζουμε ότι αν κατασυκοφαντεί μια φορά τους εργαζόμενους για να φέρει τους εργολάβους, θα κατασυκοφαντήσει δέκα φορές το σωματείο που είναι το στήριγμά τους ενάντια στους αγώνες για την ιδιωτικοποίηση». 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back