Σύλλογος ΟΤΑ: Η Ενότητα-Συσπείρωση παίρνει σειρά…

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/11/2021, 15:17

Η Ενότητα-Συσπείρωση καλεί σε συμμετοχή στη γενική συνέλευση του συλλόγου εργαζόμενων ΟΤΑ ν. Ιωαννίνων στις 24 Νοεμβρίου στα παλιά σφαγεία (16.30), δίνοντας συνέχεια στην «πολεμική ανακοινώσεων» με τη ΔΑΣ ΟΤΑ.

Σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι η ΔΑΣ «ζητάει τώρα εκλογές, μετά από 8 μήνες που έληξε η θητεία του ΔΣ, με τον ορατό κίνδυνο να πάρουν μέρος λίγοι συνάδελφοι» και αντιτείνει ότι «εμείς αντίθετα, θέλουμε - και το αποσιωπάτε κουτοπόνηρα - συνέλευση μαζική, αν χρειαστεί και κατά δήμο ή υπηρεσία για το Δήμο Ιωαννιτών, με όλα τα μέτρα ασφαλείας. Θέλουμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς και να προκύψει προεδρείο που να ενώνει και να οργανώνει τους συναδέλφους κι όχι να συνεχίζει να λειτουργεί σα γραφειοκρατικός μηχανισμός».

Τονίζει δε ότι «όσο είναι σε έξαρση η πανδημία όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορεί να γίνει εκλογοαπολογιστική συνέλευση κι εκλογές (…) Αυτό που λέμε λοιπόν, είναι πως παρατάθηκε η θητεία για 8 μήνες, με τη ΔΑΣ να συνεχίζει να έχει τη θέση του προέδρου, γραμματέα γι’ αυτό το διάστημα. Το δεχτήκαμε.  
Αν δε μπορέσουμε να πάμε τώρα σε εκλογές, θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα να αντέξουμε μια πρόεδρο που άλλα λέει στους εργαζόμενους κι άλλα σε θέσεις ευθύνης. Που πετάει άκριτα και χωρίς ντροπή υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε συναδέλφους, χτίζοντας καριέρα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back