Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σύλληψη 32χρονου για ληστεία σε κατάστημα

Εικόνα του άρθρου Σύλληψη 32χρονου για ληστεία σε κατάστημα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/09/2016, 17:10
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σύλληψη 32χρονου για ληστεία σε κατάστημα

Είχε εμπλοκή και σε μία κλοπή και μία απόπειρα κλοπής



Συνελήφθη χθες στα Γιάννενα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 32χρονος Έλληνας ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη ληστείας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στα Γιάννενα ο 32χρονος μπήκε σε κατάστημα πώλησης ειδών τηλεφωνίας και πήρε από συρτάρι γραφείου το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ. Κατά τη διαφυγή του, έγινε αντιληπτός από υπάλληλο του καταστήματος, τον οποίο απείλησε, προκειμένου να διατηρήσει τα κλοπιμαία.

Ακολούθησε αναζήτηση του δράστη από αστυνομικούς και λίγο μετά αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας προέκυψε επίσης ότι ο 32χρονος εμπλέκεται και στις παρακάτω υποθέσεις κλοπών που έγιναν στην πόλη των Ιωαννίνων:

• κατά το χρονικό διάστημα από 02 έως 04-09-2016, αφαίρεσε από είσοδο πολυκατοικίας ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο

• μετά τα μεσάνυκτα της 04-09-2016, αποπειράθηκε να διαρρήξει παντοπωλείο

• το μεσημέρι της 06-09- 2016, εισήλθε σε κατάστημα πώλησης ειδών λαϊκής τέχνης και αφαίρεσε κοσμήματα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κλεμμένο χρηματικό ποσό, τα κλεμμένα κοσμήματα, μία καρτέλα που περιείχε 10 ναρκωτικά χάπια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, το κλεμμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο, βρέθηκε χθες εγκαταλελειμμένο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.


Εξιχνίαση διάρρηξης οχήματος στην Άρτα

Η ασφάλεια Άρτας εξιχνίασε υπόθεση διάρρηξης σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Άρτα και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 20χρονου Έλληνα. Αναλυτικότερα, ο 20χρονος, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της διάρρηξης σταθμευμένου αυτοκινήτου, που έγινε το μεσημέρι της 25ης Ιουλίου στην Άρτα, όπου αφαιρέθηκαν διάφορα έγγραφα και χρηματικό ποσό.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back