Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγχαρητήρια σε «Θύελλα» Κατσικά και ΠΑΣ WBC

Εικόνα του άρθρου Συγχαρητήρια σε «Θύελλα» Κατσικά και ΠΑΣ WBC
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/04/2024, 10:37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγχαρητήρια στη «Θύελλα» Κατσικά για την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ αλλά και στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία τερμάτισε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος Α1, απευθύνει ο Δήμος Ιωαννιτών.

Σε ένα παιχνίδι - γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο φίλαθλος κόσμος έδωσε δυναμικό παρών υποστηρίζοντας με θέρμη και σε αθλητικά πλαίσια τις δύο ομάδες.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε στους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες καθώς ο φετινός τελικός έστειλε μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού και των γυναικοκτονιών.

«Η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου κυπέλλου για τη Θύελλα Κατσικά είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης, της προσπάθειας και της σκληρής δουλειάς καταβληθεί από κάθε μέλος της ομάδας. Ευχόμαστε η ‘Θύελλα’ να καταφέρει και τον στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία» αναφέρει ο Δήμος, ο οποίος παράλληλα δίνει έμφαση στο μήνυμα του φετινού τελικού κατά του σχολικού εκφοβισμού και των γυναικοκτονιών.

Για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει ότι «έχει βάσιμες ελπίδες να εκπροσωπήσει το γιαννιώτικο μπάσκετ για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Η επιτυχία αυτή αποτελεί μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και του αθλήματος γενικότερα και μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία».

Τέλος, ο Δήμος Ιωαννιτών δεσμεύεται ότι «θα συνεχίζει να εργάζεται για την ανάπτυξη της αθλητικής κουλτούρας στα Γιάννενα» και να προωθεί τον αθλητισμό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back