Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Σχεδία»: Και πάλι πρόεδρος η Σοφία Μαρκούλα

Εικόνα του άρθρου «Σχεδία»: Και πάλι πρόεδρος η Σοφία Μαρκούλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/07/2024, 12:02
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Καμία σχεδόν αλλαγή δεν επήλθε στο διοικητικό συμβούλιο του Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σχεδία», μετά τις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Πρόεδρος εκλέχτηκε και πάλι η εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών Σοφία Μαρκούλα, η οποία είναι αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης-Προστασίας Ιωαννίνων. Η κα Μαρκούλα είχε οριστεί ως εκπρόσωπος του Δήμου το 2021, επί της δημοτικής αρχής του Μωυσή Ελισάφ.

Στη θέση του αντιπροέδρου και πάλι ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηπείρου και αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Βασίλης Γοργόλης. Γενική γραμματέας

η Μαργαρίτα Κιτσανού ως εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, ταμίας η Ανθή Μάστακα ως εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων και μέλος ο πατήρ Ηλίας Σέπερης ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης Ιωαννίνων και του Καμπέρειου Πνευματικού Ιδρύματος. Νέο πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο είναι ο Γιάννης Πατούνας ως εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, που θα κατέχει τη θέση του μέλους, ενώ μέλος στο διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσει να είναι η Βασιλική Μπασογιάννη ως εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου Πρόληψης.

Στη γενική συνέλευση συμμετείχε το σύνολο των φορέων, οι οποίοι απαρτίζουν τη «Σχεδία», πλην του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ιωαννίνων, που έχει δηλώσει την πρόθεση αποχώρησής του, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3