Λυκ πίσω

Σωματείο Ιδ. Υπαλλήλων: «Οριστική δικαίωση» εργαζόμενων στα Market in

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2023, 22:47

To σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων χαιρετίζει με ανακοίνωσή του, την «οριστική δικαίωση του αγώνα των εργαζόμενων στα Market In» όπως αναφέρει.

Τονίζει συγκεκριμένα ότι «η απόφαση του Άρειου Πάγου είναι το επιστέγασμα όλων αυτών των αγώνων, της αποφασιστικότητας του σωματείου μας, των δεκάδων σωματείων και συλλόγων όλου του νομού, της συλλογικής πάλης. Η απόφαση δικαιώνει πλήρως τους εργαζόμενους, επιβεβαιώνει ότι η εργοδοσία έπρεπε να τους απασχολεί αναδρομικά από το 2017, αφού υπήρχε μεταβίβαση του συγκεκριμένου καταστήματος έναντι των εργαζομένων και ταυτόχρονα να τους καταβάλλει τους μισθούς τους και να τους ασφαλίσει για όλα αυτά τα χρόνια».

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση κρατάει από το 2017 και μεταξύ άλλων, έχει χαρακτηριστεί από την «επιστράτευση» μπράβων κατά των διαδηλωτών-εργαζόμενων στα Γιάννενα.

«Δεν είναι η πρώτη απόφαση υπέρ των εργαζομένων και με ευθύνη και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης ΝΔ δεν εφαρμόστηκαν και οι προηγούμενες. Αντιθέτως, βρίσκουν όλους τους τρόπους και τα εργαλεία να εφαρμοστούν όλες οι αντεργατικές- αντιλαϊκές αποφάσεις για πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, για φοροληστεία, για μειώσεις μισθών και άλλα» τονίζει το σωματείο και ζητά «να εφαρμοστεί τώρα η απόφαση χωρίς καμία καθυστέρηση, καμία δικαιολογία» και να γυρίσουν οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back