ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Student Awards από τη Photometria

Εικόνα του άρθρου Student Awards από τη Photometria
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/06/2024, 08:45
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Photometria International Photography Festival διοργανώνει τον 3ο σπουδαστικό φωτογραφικό διαγωνισμό portfolio, με τίτλο «Student Awards» από 1 έως και 30 Ιουνίου 2024.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να δηλώσουν τα στοιχεία που ζητούνται σε ελληνικά και αγγλικά, να αποστείλουν ένα portfolio 5 φωτογραφιών, ελεύθερου θέματος και ένα μικρό κείμενο (βλέπε παράρτημα-αίτηση) που θα περιγράφει την ιδέα της φωτογραφικής τους σειράς, μέσω WeTransfer στο: competition@photometria.gr.

Βήματα:

1ο: Κατεβάστε και συμπληρώστε το αρχείο word (βλέπε παράρτημα – αίτηση)

2ο: Επιλέξτε 5 φωτογραφίες από την φωτογραφική σας σειρά

3ο: Στείλτε τα παραπάνω (παράρτημα – αίτηση και φωτογραφική σειρά) μέσω wetransfer.com στο competition@photometria.gr

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν.

Την επιλογή των 4 κορυφαίων portfolios θα πραγματοποιήσει ο Παναγιώτης Παπουτσής, συνιδρυτής του Photometria International Photography Festival.

Οι 4 επιλεγμένες φωτογραφικές εργασίες θα παρουσιαστούν στην ομώνυμη έκθεση «Student Awards», στο 15ο Photometria International Photography Festival που θα γίνει από 28 Σεπτεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2024, σε χώρο που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εντός δύο μηνών από το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής συμμετοχών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι διακριθέντες-είσες θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back