ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στοχεύοντας στη «νέα ψήφο»

Εικόνα του άρθρου Στοχεύοντας στη «νέα ψήφο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/04/2019, 00:50
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου έκανε η υποψήφια δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη, στην οδό Ζυγομάλλη, πίσω από την Περιφέρεια Ηπείρου, παρουσία αρκετού κόσμου.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι, φυσικά οι περισσότεροι υποψήφιοι-ες του συνδυασμού κ.α. Κύρια αναφορά του κόσμου που συγκεντρώθηκε, ήταν ο χώρος της ΝΔ.

Μετά τον αγιασμό, η κα Καλογιάννη έκανε μια σύντομη ομιλία, δίνοντας τους βασικούς άξονες του προγράμματός της.

Εισαγωγικά, είπε πως «η εμπιστοσύνη που δείχνετε στην παράταξη των νέων πολιτών, που καταθέτουν την αγωνία τους, τις γνώσεις και την ενέργεια τους για να αλλάξουν τα Ιωάννινα, η πόλη που ζούμε, εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, είναι το πολυτιμότερο εφόδιο στον αγώνα μας. Είμαστε όλοι μια γροθιά για την πόλη».

Πρόσθεσε ότι «έχουμε καταγράψει τα μεγάλα και μικρότερα προβλήματα, τα μελετήσαμε, παρουσιάσαμε λύσεις (…) κάνουμε την πόλη μας σύγχρονη και λειτουργική, και περήφανους τους πολίτες για την πόλη τους».

Συμπλήρωσε επίσης ότι η παράταξη επιδιώκει, εκτός από την επικοινωνία με τους πολίτες, το «διάλογο, τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, για να χτίσουμε ένα Δήμο λειτουργικό, σύγχρονο, οργανωμένο, με σεβασμό στο υπόβαθρο που παραλαμβάνουμε».

Η κα Καλογιάννη έφτασε και στο προκείμενο, την εκλογική επιλογή δηλαδή: «Για να είναι όμως αυτό εφικτό, χρειαζόμαστε ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση» στοχεύοντας και στη «νέα ψήφο», είτε των μικρότερων ηλικιών, αλλά και σε αυτή της αποχής: «Είναι αναγκαίο κάθε δημότης που απείχε για οποιοδήποτε λόγο από προηγούμενες εκλογές, να λάβει θέση, να δηλώσει την επιλογή του και να ορίσει το μέλλον του» είπε χαρακτηριστικά, για να καταλήξει: «Η επιτυχία μας θα είναι νίκη της ειλικρίνειας, της ευπρέπειας και του τεκμηριωμένου προγραμματικού λόγου».




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back