ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στον μητροπολίτη ο Νίκος Γκόντας

Εικόνα του άρθρου Στον μητροπολίτη ο Νίκος Γκόντας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/05/2019, 19:38
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με τον μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο συναντήθηκε σήμερα ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» και υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γκόντας, συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους και υποψήφιους συμβούλους της παράταξης.

Επί... εδάφους Μητρόπολης, ο κ. Γκόντας αποφάσισε, για τους προφανείς επικοινωνιακούς λόγους, να ανακοινώσει ότι η παράταξη θα διαθέσει το ποσό που θα διέθετε κανονικά για εκλογικό κέντρο (σ.σ. η παράταξη δεν άνοιξε και ούτε θα ανοίξει εκλογικό κέντρο», σε «αναξιοπαθούντα άτομα ενοριών του Δήμου μας».

Κατά τα άλλα, οι δύο πλευρές, ως είθισται σε τέτοιες συναντήσεις, αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, ο μητροπολίτης αναφέρθηκε στο ρεκόρ Γκίνες για την ανακύκλωση γυαλιού και επεσήμανε: «Όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό και για κοινό σκοπό. Ο καθένας από όποιο μετερίζι βρίσκεται μπορεί να φανεί χρήσιμος. Εμείς από την εκκλησία και εσείς από τον Δήμο μπορούμε να προσφέρουμε πολλά. Άλλωστε διαθέτετε μεγάλη εμπειρία στον χώρο της αυτοδιοίκησης, αφού έχετε υπηρετήσει πολλά χρόνια δήμαρχος στην πόλη μας. Οι ευχές μας για καλή επιτυχία σε συνοδεύουν». Ο κ. Γκόντας εξήρε το έργο του μητροπολίτη Μάξιμου και διαβεβαίωσε ότι «από όποιο μετερίζι και αν βρεθούμε, θα συμβάλλουμε στην ενίσχυση του έργου σας και του έργου της εκκλησίας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back