Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον Ελαφότοπο παίζουν μπάσκετ

Εικόνα του άρθρου Στον Ελαφότοπο παίζουν μπάσκετ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/07/2024, 08:10
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στο τουρνουά 3Χ3 «ATHLOS Zagori Basketball Festival» που γίνεται στις 10-11 Αυγούστου στον Ελαφότοπο, απευθύνει ο Αθλητικός Όμιλος Ελαφοτόπου στους παίκτες των ομάδων της ΕΣΚΑΒΔΕ και του Εργασιακού πρωταθλήματος, καθώς και σε όλους τους φίλους του μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου και ΒΔ Ελλάδας.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Μιχάλης Ντιναλέξης, σε επιστολή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Το 3X3, το γνωστό σε όλους μας «μονό», είναι η πιο πολυπαιγμένη εκδοχή του μπάσκετ. Είναι το μπάσκετ που μάθαμε και παίξαμε όλοι μας, στο σχολείο, στην πυλωτή της πολυκατοικίας, στη μπασκέτα της γειτονιάς» και ότι φέτος, η Ήπειρος δεν συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα διοργανώσεων FIBA 3X3 που διεξήγαγε η ΕΟΚ, αλλά και ότι «καμία από τις ανεξάρτητες διοργανώσεις 3Χ3 της ΒΔ Ελλάδος δεν εντάχθηκε στη FIBA. Ως εκ τούτου, η διοργάνωσή μας έχει ιδιαίτερο βάρος στην εκπροσώπηση της Ηπείρου και της ΒΔ Ελλάδος και των αθλητών της στο εθνικό και παγκόσμιο πρόγραμμα 3Χ3 της FIBA».

Το τουρνουά τελεί από το 2016 υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) και αποτελεί μέρος του παγκοσμίου προγράμματός της. Φέτος το τουρνουά θα έχει δύο Κατηγορίες, 16+ και Κ16

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχή είναι μέχρι τη Δευτέρα 4 Αυγούστου και το πρόγραμμα των αγώνων ανακοινώνεται την Πέμπτη 8 Αυγούστου. Η συμμετοχή στην Κατηγορία Κ16 είναι δωρεάν, ενώ η συμμετοχή στην Κατηγορία 16+ κοστίζει 30 Ευρώ ανά ομάδα. Οι ομάδες που δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 Ιουλίου απολαμβάνουν έκπτωση 20% στο αντίτιμο συμμετοχής.

Συμμετοχή δηλώνετε εδώ: https://3x3.aoelafotopou.gr/.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3