ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο Πανηπειρωτικό Στάδιο το φορτηγό του Rally Acropolis

Εικόνα του άρθρου Στο Πανηπειρωτικό Στάδιο το φορτηγό του Rally Acropolis
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2022, 23:58
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του Rally Acropolis που «μεταφέρει» μηνύματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς, θα βρίσκεται μέχρι και τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, στο πάρκινγκ του Πανηπειρωτικού Σταδίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, το φορτηγό είναι εξοπλισμένο με προσομοιωτές οδήγησης, γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, κάρτες οδικής ασφάλειας με έλληνες αθλητές.

Όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το φορτηγό, θα χρειαστεί να κάνουν δωρεάν εγγραφή στο ΕΚΟ Smile, στον χώρο μπροστά από το φορτηγό, «κερδίζοντας προνόμια με τη χρήση καυσίμων ΕΚΟ, και στη συνέχεια να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τους προσομοιωτές».

Σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας, ευχαριστεί τους διοργανωτές που συμπεριέλαβαν και την πόλη των Ιωαννίνων, στους σταθμούς της περιοδείας τους, ενώ παράλληλα εξήρε κάθε προσπάθεια μεταφοράς μηνυμάτων οδικής ασφάλειας και σωστής οδηγικής συμπεριφοράς που τόσο έχει ανάγκη και η ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back