ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην Περίβλεπτο η δημοτική αρχή

Εικόνα του άρθρου Στην Περίβλεπτο η δημοτική αρχή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/07/2017, 20:51
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και η παρουσία… του δημαρχείου σε δημοτικές ενότητες συνεχίζεται. Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Λιόντος, Θανάσης Μανταλόβας και Παντελής Κολόκας (από την Αμφιθέα γαρ) και ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος (από το Πέραμα γαρ) επισκέφθηκαν σήμερα την Περίβλεπτο της Δημοτικής Ενότητας Περάματος.

Εκεί γίνεται διαπλάτυνση και ασφαλτόστρωση ενός δρόμου μήκους 1 χιλιομέτρου που ενώνει το χωριό με την εθνική οδό ενώ διευκολύνει την απρόσκοπτη πρόσβαση σε αγροτικές εγκαταστάσεις και τοπικές επιχειρήσεις.

«Με τη σημερινή μας παρουσία στην Περίβλεπτο, μετά απ’ αυτές που είχαμε σε διάφορες γειτονιές της πόλης των Ιωαννίνων, σηματοδοτούμε την πολιτική μας κατεύθυνση για παρεμβάσεις σε όλο τον καλλικρατικό Δήμο Ιωαννιτών. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι το γεγονός ότι οι παρεμβάσεις γίνονται μετά από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες… Ο Δήμος Ιωαννιτών, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, είναι ένας από τους Δήμους που υλοποιεί από τα μεγαλύτερα τεχνικά προγράμματα με ίδιους πόρους, προσπαθώντας τα έργα να… απλωθούν παντού», δήλωσε ο δήμαρχος κ. Μπέγκας. Ο κ. Μανταλόβας ανέφερε δε ότι ειδικά για τη Δημοτική Ενότητα Περάματος τις επόμενες μέρες θα εγκριθεί μια σειρά παρεμβάσεων ύψους 600.000 ευρώ ενώ εντός της χρονιάς θα ακολουθήσει ένα ακόμα έργο. Κατά την επίσκεψη στην Περίβλεπτο, το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μιχάλης Τασιούλας που ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για την κατασκευή του δρόμου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back