ΕΚΛΟΓΕΣ

Στέφανος Ζούμπας: Μια αυτοδιοικητική εκδήλωση με κομματικό χρώμα

Εικόνα του άρθρου Στέφανος Ζούμπας: Μια αυτοδιοικητική εκδήλωση με κομματικό χρώμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/09/2023, 17:51
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε μια εκδήλωση με έντονο κομματικό χρώμα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου Στέφανος Ζούμπας παρουσίασε τους στόχους της παράταξης «Ήπειρος Όλον-Τόπος να ζεις».

Παρόντες ήταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τσίμαρης και Δημήτρης Μάντζος, στην Ελεούσα, όπου έγινε η εκδήλωση.

Ο κ. Ζούμπας, μεταξύ άλλων τόνισε ότι «στόχος του συνδυασμού μας είναι να χτίσουμε τα σταθερά εκείνα θεμέλια, που χρειάζονται για την ανάπτυξη την κοινωνική ευημερία και την ποιότητα ζωής των Ηπειρωτών με αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας».

Δεν επεκτάθηκε αναλυτικά, πέρα από τις, συνηθισμένες σε αυτές τις εκδηλώσεις, γενικόλογες διακηρύξεις: βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη, Θεσπρωτία «πύλη προς Ευρώπη και Βαλκάνια, διαμετακομιστικό και επικοινωνιακό κέντρο», Γιάννενα αντάξια της ιστορίας τους κ.λπ.

Ο κ. Μάντζος υπογράμμισε τον κομματικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Το πολιτικό μας κόμμα, το πολιτικό μας κίνημα, ως κίνημα λαού είχε πάντα άρρηκτους δεσμούς με την αυτοδιοίκηση και τον χώρο της αποκεντρωμένης εξουσίας. Άρα για εμάς η μάχη των περιφερειακών εκλογών είναι σημαντική».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι ο κ. Ζούμπας είναι ένας υποψήφιος με κομματική στήριξη: «Οι Περιφέρειες ως μικρές κυβερνήσεις, όπως λέγαμε κάποτε και έτσι είναι σε μεγάλο βαθμό, δεν πρέπει να αφήνονται, να γίνονται φέουδα της κυβέρνησης, γι’ αυτό το λόγο, έχει ιδιαίτερη σημασία η κεντρική κομματική  στήριξη σε υποψηφίους, σε πρόσωπα όπως ο Στεφανος που αφιερώνουν την πολιτική τους διαδρομή και απηχούν τις δικές μας αρχές και αξίες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back